Personel Alımı

TÜLOMSAŞ ve Eti Maden İşletmeleri Kadrolu İşçi Alım İlanı Yayımladı!

TÜLOMSAŞ ve Eti Maden İşletmeleri bünyesine kadrolu işçi alımı yapılacak.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla kadrolu işçi alım ilanı yayımladı ve ilan kılavuzlarını paylaştı. Adaylar başvurularını alt kısımda yer alan ilan kılavuzlarına göre yapmak zorundalar.

ETİ MADEN İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞÇİ ALIMI YAPACAK

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan işçi alım ilanında ise;

“BANDIRMA BOR VE ASİT FABRİKALARI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE ESKİ HÜKÜMLÜ VEYA TERÖRLE MÜCADELEDE MALUL SAYILMAYACAK ŞEKİLDE YARALANAN (TMY) 1 SÜREKLİ İŞÇİ AÇIKTAN ALINACAKTIR

Teşekkülümüz Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğüne (Bandırma/BALIKESİR) Lise ve Dengi Okul Makine Teknolojisi Bölümü mezunu, eski hükümlü veya TMY 1 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde açıktan alınabilmesini teminen, Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Bandırma Hizmet Merkezinden iş gücü talebinde bulunulmuştur.

EMET BOR İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE 1 ESKİ HÜKÜMLÜ VEYA TERÖRLE MÜCADELEDE MALUL SAYILMAYACAK ŞEKİLDE YARALANAN (TMY) 1 SÜREKLİ İŞÇİ AÇIKTAN ALINACAKTIR

Teşekkülümüz Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) Lise ve Dengi Okul mezunu, eski hükümlü veya TMY 1 sürekli işçinin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde açıktan alınabilmesini teminen, Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Tavşanlı Hizmet Merkezinden iş gücü talebinde bulunulmuştur.

Söz konusu toplam 2 iş gücü talebimiz; Balıkesir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Bandırma Hizmet Merkezi ile Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Tavşanlı Hizmet Merkezi tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 28.05.2019 tarihinde yayımlanacak olup, isteklilerin söz konusu ilanları takip etmeleri gerekmektedir. ” ifadeleri yer aldı.

İLAN KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

TÜLOMSAŞ İŞÇİ ALIMI YAPACAK

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilan metninde ise;

“Kurumumuza 3 adet daimi işçi alımı yapılacaktır. Alınacak işçilerin meslek, tahsil ve sayılarına ilişkin bilgiler aşağıda belirtilmiştir.

İşe alım şartlarını içeren ilan Türkiye İş Kurumu internet sitesinde 27.05.2019 – 31.05.2019 tarihleri arasında yayımlanacaktır.

İşçi alımı, “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” ve “Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğüne İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönerge” kapsamında yapılacaktır. İlgililerin 27.05.2019 tarihinden itibaren Türkiye İş Kurumuna müracaat etmeleri gerekmektedir.” ifadeleri yer aldı…

İLAN KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

Bir Yorum