Personel Alımı

Türk Hava Yolları (THY) Yeni Personel Alımı Yapıyor (Uçuş Harekat Uzmanı)

Türk Hava Yolları tarafından bir ilan yayımlandı ve uçuş harekat uzmanı alımı yapılacağı ifade edildi. 

Türk Hava Yolları tarafından yayımlanan ilanda kaç adet personel alımı yapılacağı belirtilmedi. Bu ilana genel şartları sağlayan adaylar başvuru yapabilecektir. İlan hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

GENEL ŞARTLAR

Türk Hava Yolları tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Buna göre adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra adayların 1 Ocak 1980 ve sonrası doğumlu olmaları gerekirken adli sicil kayıtlarının temiz olması gerekmektedir. THY tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adayların geçerli bir SHY-UHU Dispeçer lisansına sahip olmaları, 2 yıl tecrübeye sahip olmaları gerekmektedir.

Tüm bunların yanı sıra adayların en az 2 yıllık eğitim veren üniversitelerden ön lisans derecesinde mezun olmak veya denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış yabancı üniversite bölümlerinden mezun olmaları gerekirken iyi derece İngilizce bilinmesi gerekmektedir. Ayrıca erkek adayların askerliklerini yapmış veya 1 yıl tecilli olması gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI

Türk Hava Yolları tarafından yayımlanan ilana başvurular elektronik olarak yapılacaktır. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki link üzerinden başvurularını yapabileceklerdir. Başvuru şartlarını sağlamayan veya başvuru formunda asılsız beyanda bulunan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.