Personel Alımı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Personel Alımı Yapıyor

Türk Havacılık ve Uzay Sanayiinin resmi web adresinde açık pozisyonlar yayımlandı. Bu bağlamda başvuru formunun doldurulması ile bu pozisyonlara başvuru yapılacak. 

Konu ile ilgili olarak Savunma Sanayi Başkanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın destekleriyle Türk Havacılık ve Uzay Sanayii kuruldu. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii bünyesinde personel alımı yapılıyor. 

ALIM YAPILAN KADROLAR

Bilindiği gibi Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Hürkuş ve Milli Muharip Uçağı gibi birçok milli üretim projesine imza atmıştır. Bu bağlamda Türk Havacılık ve Uzay Sanayii bünyesinde şu kadrolarda personel alımı yapılacaktır:

“Sürekli İyileştirme ve Yalın Üretim Mühendisi, Jet Eğitim ve Hafif Taaruz Uçağı Projesi Yük Mühendisi, Ağırlık ve Denge Mühendisi, Uçuş Performans Mühendisi, İtki Aerodinamiği Mühendisi, Aeroelastik Mühendisi, Aerodinamik Mühendisi, Donanım Tasarım Mühendisi, Aviyonik Yazılım Geliştirme Mühendisi, Aviyonik Yazılım Doğrulama Mühendisi, Engelli Personel (Teknisyen), Engelli Personel (Mühendis, Uzman)”

GENEL ŞARTLAR VE BAŞVURU DETAYLARI

Tüm bunların yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii tarafından yayımlanan her pozisyon için ayrı ayrı genel şartlar belirtilmiştir. Bu bağlamda adaylar aşağıdaki link üzerinden pozisyonların detaylarını ve genel şartlarını görüntüleyebilirler. Ayrıca adaylar aşağıdaki link üzerinden başvurularını da yapabileceklerdir.