Personel Alımı

Türk Kızılayı çok sayıda personel alımı yapacak! 3000 TL – 7000 TL arasında maaş verilecek

Kızılay tarafından KPSS şartı aranmadan yeni personel alım ilanları yayımlandı. Kızılay tarafından yayımlanan personel alım ilanında çok sayıda farklı meslekte personel alınacağı görüldü.

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURU ADRESİ

Türk Kızılayı tarafından yayımlanan personel alım ilanına adayların gerekli başvuru şartları sağlamaları durumunda https://basvuru.kizilaykariyer.com/w/kizilay/ilan/harita.aspx adresi üzerinden başvuru yapacağı belirtildi.

KIZILAY ALIM YAPILACAK KADROLAR

Kızılay tarafından yayımlanan personel alım ilanında, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Uzman Yardımcısı, Destek Personeli (Temizlik ve İkram Servisi) Destek Personeli (Ulaşım Hizmetleri) Bağış Yönetimi Uzmanı, Bağış Yönetimi Birim Yöneticisi, Toplumsal Güçlendirme Uzmanı, Toplumsal Güçlendirme Birim Yöneticisi, Mali ve Destek Hizmetler Uzmanı, Mali ve Destek Hizmetler Birim Yöneticisi, İlçe Şube Yönetimi Uzmanı, İlçe Şube Yöneticisi, İl Şube Yöneticisi, Doktor / Doğrulama Laboratuvar Birim Yöneticisi (Doktor 2020), Doktor (Doktor 2018), Psikiyatrist (RSP112019) ve Çağrı Merkezi Operatörü olarak görevlendirilecek adayların alınacağı bildirildi.

Türk Kızılayı çok sayıda personel alımı yapacak! 3000 TL – 7000 TL arasında maaş verilecek

3000 TL İLA 7000 TL ARASINDA MAAŞ VERİLECEK

Kızılay tarafından aldığımız bilgilere göre işe başlayacak adaylara 3000 TL ila 7000 TL arasında maaş verileceği belirtildi.

Bir Yorum

  1. Temizlik ve uzman yardımcısı 05376648190 iletişim numarası

  2. Benim suan öyle acil bir işe ihtiyacım varki 2 çocuk ve hanımına ben dışarıda kalmışız kirami ödeyecek gücüm yok acil çalışmam gerek bunun içinde daimi bir iş kızılay tam aradığım is