Personel Alımı

Türk Kızılayı ve TRT Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Türk Kızılayı ve TRT tarafından çeşitli ilanlar yayımlanarak KPSS şartı olmadan kamu personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Türk Kızılayı ve TRT personel alımları büyük ilgi alıyor. Peki bu ilanlara başvurular nasıl yapılacak? Adaylarda aranan şartlar neler? İşte detaylar…

TÜRK KIZILAYI PERSONEL ALIMI

Türk Kızılayı 21 Ekim 2019 tarihi itibari ile yayımladığı ilanda Şanlıurfa, Gaziantep ve Konya illerinde Klinik Psikolog alımı yapacağını ifade etmişti. Türk Kızılayı tarafından görev tanımı da belirtildi. Görev tanımı şu şekilde:

Kızılay bünyesinde çalışacak olan Klinik Psikolog adayları, Tam iyilik haline ve ruh sağlığının geliştirilmesine yönelik programları uygulayabilmek (stres yönetimi,problem çözme becerileri kazandırma gibi),  Riskli ve duyarlı gruplara psikolojik destek sağlamada görev almak, Bireysel danışmanlık hizmeti verebilme tecrübesine sahip olmak,  Ruhsal veya fiziksel hastalık, intihar, ihmal, istismar ve şiddet şüphesi olduğunda gerekli bildirim ve yönlendirme deneyimine sahip olmak,

Danışanların psikososyal müdahale programlarını takip emek, Saha ziyaretlerinde (hayati tehlike, psikiyatri konsültasyonu ve/veya ileri tetkik ve/veya tedavi ihtiyacı tespitinde) mesleki görüş belirtilerek psikiyatriste yönlendirmek, Danışanın ihtiyaçları doğrultusunda ekibin diğer üyeleri ile koordinasyon içinde çalışmak, Görevi ile ilgili kayıt ve formları tutmak, raporlama yapmak ve istatistiksel bilgilerin toplanmasında görev almak, Görev alanına giren konularda diğer kurum ve kuruluşlarla ilişki kurmak gibi sorumluklara sahip olan personellerdir.

İlana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adyaların başvuruları kabul edilmeyecektir. İşte adaylarda aranan şartlar:

Üniversitelerin psikoloji bölümünden mezun olup, Klinik Psikoloji tezli yüksek lisansı tamamlamış olan,

Tercihen alanında en az bir yıl klinik deneyim sahibi olan,

Tercihen hassas gruplarla, sığınmacılarla ve mültecilerle çalışma deneyimine sahip olan,

Ruh sağlığı,halk sağlığı ve psikososyal destek konularında bilgi sahibi ve bu konularda eğitim verme deneyimine sahip olan,

İyi düzeyde İngilizce veya Arapça bilen,

MS Office programlarını kullanabilen,

Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlayan ya da proje süresince tecilli olan

Başvuru Detaylar İçin TIKLAYIN.

TRT PERSONEL ALIMI

TRT bünyesinde iki farklı yeni ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda TRT Mobile Application Development Lead ve QA Engineer alımı yapılacağı ifade edildi. 

İlana ilişkin adaylarda aranan şartlar ise şöyle:

“Zamanında ve anlamlı geri bildirim sağlamak için gereksinimleri, teknik özellikleri ve teknik tasarım belgelerini gözden geçirmek, Alım yapılacak pozisyona göre ilgili deneyim saihibi olmak ve bilgiye sahip olmak, Takım çalışmasna yatkın olmak”

İlanın Detayları İçin TIKLAYIN.