Personel Alımı

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu (TAEK) Uzman Yardımcısı Alım İlanına Başvurular Sona Eriyor

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek üzere kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alım ilanında uzman yardımcısı kadrosu için kamu personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvurular sona eriyor. Söz konusu ilan hakkında tüm detaylar haberimizde…

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek üzere uzman yardımcısı kadrosu için memur alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alım ilanı hakkında detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

GENEL ŞARTLAR

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranıyor. Buna göre söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların “657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) (Lisans); 5 inci grup için KPSS P4, diğer gruplar için KPSS P1 puan türünden asgari 70 (yetmiş) puan almış olmak,

İngilizce veya Rusça veya Japonca dilinden Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az C seviyesinde veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan belgeye sahip olmak ya da KPSS yabancı dil bölümü İngilizce sorularının %70’ine doğru cevap vermiş olmak, tabloda belirtilen 5 inci grup için en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk fakültesi, diğer gruplar için en az dört yıllık lisans eğitimi veren mühendislik programları ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 01/01/2018 tarihi itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını TAEK’in resmi web adresinden edinecekleri başvuru formunu doldurup “Türkiye Atom Enerjisi, Kurumu Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:192, 06510 Çankaya/ANKARA” adresine teslim ederek gerçekleştireceklerdir. Söz konusu ilana başvurular 8 Ocak 2018 tarihinde sona erecektir.