Personel Alımı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kendi Bünyesinde Görevlendirmek Üzere Yazılım Geliştirme Danışmanı ve Yazılım Test Danışmanı Alımı Yapıyor!

Kamu kurum ve kuruluşları kendi bünyesinde görevlendirmek üzere kamu personeli alımı yapmaya devam ediyor. Kamu personeli alımı yapacak kurumlar arasında Türkiye İş Kurumu’da (İŞKUR) katıldı.

İŞKUR resmi web adresi üzerinden yayımladığı duyuruda “Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Türk Vatandaşları İçin İstihdam Desteği Projesi Kapsamında” danışman alımı yapacağını bildirdi…

Yayımlanan ilanda istihdam edilecek kadrolara ise; “yazılım geliştirme danışmanı ve yazılım test danışmanı” olarak açıklandı.

Detay İçin: “https://www.iskur.gov.tr/duyurular/gecici-koruma-altindaki-suriyeliler-ve-turk-vatandaslari-icin-istihdam-destegi-projesi-kapsaminda-uygulama-destegine-yonelik-bireysel-danismanlik-hizmetleri-alimi-duyurusu-1/” web adresinde yer almaktadır.

İŞKUR üzerinden yayımlanan resmi duyuruda ise;

“Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve Türk Vatandaşları İçin İstihdam Desteği Projesi”, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından Dünya Bankası işbirliğinde uygulanan ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen bir projedir. Projenin amacı geçici koruma altındaki Suriyelilerin ve Türk vatandaşlarının istihdam edilebilirliğini seçilen pilot illerde artırmaktır.

İŞKUR, Dış İlişkiler ve Projeler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda yürütülmekte olan proje kapsamında Genel Müdürlükte proje süresi boyunca görev almak üzere uygun bireysel danışmanları davet etmektedir.” ifadelerine yer verildi.

İŞKUR KAMU PERSONELİ ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) yayımladığı duyuruda personel alımına başvuru yapacak adayların Türkçe özgeçmişlerini hazırlamalarını talep etti ve başvuruların en geç 26 Temmuz 2019 tarihinde sona ereceği açıklandı.

Başvuruların 26 Temmuz 2019 tarihinde saat 24.00’e kadar alt kısımda yer alan adrese e-posta yoluyla veya elden ulaştırılması zorunludur.

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DIŞ İLİŞKİLER VE PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI

(Başkanlık Bürosu)

Emniyet Mahallesi Mevlana Bulvarı (Konya Yolu) No: 42 Yenimahalle / Ankara / Türkiye

proje.ilanbasvuru@iskur.gov.tr

+90 312 216 3927