Personel Alımı

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Engelli Daimi İşçi Alımı Yapıyor

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla, Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketinin engelli işçi alımı yapacağı ilanı yayımlandı. Söz konusu ilanda Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi tarafına engelli işçi alımı yapılacağı ifade edildi.

Devlet Personel Başkanlığı sitesinde yer alan ilanın duyurusunda;

“Kurumumuza aşağıda belirtilen meslekte Önlisans mezunu 1 adet engelli daimi işçi alınacaktır. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Türkiye İş Kurumu aracılığı ile alım yapılacaktır. İşgücü talep şartları Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 13.02.2017 tarihinde yayımlanmıştır. İsteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Devlet Personel Başkanlığı web sitesinde yer alan duyuruda; Resepisyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) alımı yapılacağı ifade edildi.

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi tarafından belirlenen eğitim seviyesi olarak önlisans eğitim seviyesinden Halkla İlişkiler ve Rekamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümlerinden mezun olmak. İstenilen eğitim belgesi olarak Turizm İşletmeciliği Resepsiyon ve Ön Büro Hizmetleri Kurumsal Kaynak Planlaması sertifikasına sahip olmak şartlarına yer veriliyor.

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla ilan yayımlayan Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi söz konusu bir başka ilan daha yayımlayarak engelli işçi alımı yapacağını duyurdu.

Devlet Personel Başkanlığı sitesinde yer alan ilanın duyurusunda ise; 

“Kurumumuza aşağıda belirtilen meslekte Lise ve Dengi Okulu mezunu 1 adet engelli daimi işçi alınacaktır. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Türkiye İş Kurumu aracılığı ile alım yapılacaktır. İşgücü talep şartları Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, www.iskur.gov.tr internet sayfasında 13.02.2017 tarihinde yayımlanmıştır. İsteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir. ifadelerine yer verildi.

Devlet Personel Başkanlığı web sitesinde yer alan duyuruda; Bilgisayar İşletmeni (Operatörü), Ağ İşletmeni (Bilişim Teknolojisi) alımı yapılacağı belirtildi.

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi tarafından belirlenen eğitim seviyesi olarak Lise ve Dengi okulların; Bilişim Teknolojisi, Bilgisayar Programcılığı / Web Tasarımı, Bilgi İşlem, Bilgisayar , Bilgisayar Donanım, Bilgisayar İşletimi, Bilgisayar İşletimi Teknisyenliği, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programı ve Veri Yapıları, Bilgisayar Teknik Servisi, Bilgisayar Teknolojileri, Bilgisayar Yazılım, Bilişim Teknolojileri Alanı Ağ İşletmenliği, Veritabanı Programcılığı, Web Programcılığı bölümlerinden mezun olunmas şartı isteniliyor. İstenilen eğitim sertifikası olarak İleri Excel Geliştirme ve Uyum Eğitimi Sertifikasına sahip olunması gerekiyor.