Personel Alımı

Türkiye Maarif Vakfı KPSS Şartı Olmadan Memur Alım İlanına Başvuru İçin Son Günler

Türkiye Maarif Vakfı geçtiğimiz günlerde yayımladığı bir ilan ile kadrolu memur alımı için sınav düzenleyeceğini duyurmuştu.

Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı olmadan başvuruda bulunulacak memur alımı için sınav düzenleyecek olan Türkiye Maarif Vakfı sınav sonucunda başarılı olanları bünyesinde istihdam edecek.

Peki söz konusu personel alım ilanında yer kadrolar ve ilana dair diğer ayrıntılar neler? Siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. İlana göre,

TÜRKİYE MAARİF VAKFI KPSS ŞARTSIZ PERSONEL ALIM İLANI

Türkiye Maarif Vakfı yayımladığı ilanında alım yapacağını açıkladığı memurları merkez teşkilatında görevlendireceğini duyurdu. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği personel alım ilanında toplam 30 kişi alınacağı açıklandı. 

Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren Siyaset Bilimi, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Sosyoloji, Felsefe, İktisat, Maliye, İşletme, İletişim, İstatistik, Endüstri Mühendisliği, İnsan Kaynakları, Eğitim Programları ve Öğretim, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Psikoloji, Eğitim Yönetimi ve Denetimi, Ölçme ve Değerlendirme, Özel Eğitim, Hukuk bölümlerinden mezun adayların başvuruda bulunabileceği ilan kapsamında alınacak personeller Uzman Personel kadrosunda görevlendirilecek.

İLANA BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu ilana başvurucak adayların, Türkiye Maarif Vakfı tarafından belirlenen başvuru koşulları şartlarını taşımaları gerekiyor. İlanda yer alan başvuru koşulları arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı veya Mavi Kart sahibi olmak, Sınavın yapıldığı tarihte otuz yaşını doldurmamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlikle ilgisi bulunmamak yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, koşulları yer alıyor.

Aktardığımız başvuru koşulların dışında ilanda yer alan bazı özel şartlar bulunmakta. Türkiye Maarif Vakfı tarafından açıklanan bu şartlar arasında, üniversitelerin yukarıda belirtilen fakültelerin öğrenim bölümlerinden veya lisansüstü alanlarından mezun olmaları ve ÖSYM tarafından son iki yıl içinde yapılan sınavların İngilizce, Fransızca, Arapça, Almanca dillerinden en az (C) düzeyinde puan almış olmaları bulunuyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yukarıda alım yapılacak kadrolara ve başvuru koşullarını açıkladığımız personel alım ilanına başvurular 21 Ocak tarihinde sona erecek. Türkiye Maarif Vakfı personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını kariyer.turkiyemaarif.org internet adresindeki Uzman Yardımcılığı Sınav Başvurusu bağlantısından talep edilen bilgileri elektronik ortamda girmesi ve ”Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve onaylı örneği, Dil belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı, Özgeçmiş, fotoğraflarını” sisteme yüklenmesiyle yapılacaktır. 

Ayrıca söz konusu ilanda yer alan bilgilere göre Türkiye Maarif Vakfı personel alım ilanına şahsen ve posta yoluyla yapılan başvuruların kabul edilmeyeceği duyurdu.

Kamupersoneli.net – ANKARA