Personel Alımı

Türkiye Petrolleri En Az 7 Bin TL Maaşla Personel Alımı Yapıyor

Türkiye Petrolleri tarafından Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda 3 adet avukat alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu personel alım ilanına en az lisans mezunu ve KPSS’den en az 60 puan almış olan adaylar başvuru yapabilecektir. 

BAŞVURU TARİHLERİ

Türkiye Petrolleri tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 23 Mayıs 2018 tarihi itibari ile yapmaya başlayacaklardır. Ayrıca adaylar 1 Haziran 2018 tarihine kadar başvurularını yapabileceklerdir.. 

İlana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Bu bağlamda adaylarda “Avukatlık ruhsatına ve en az 5 yıllık deneyime haiz olmak, seyahat engeli ve arazi çalışmasına mani hali bulunmamak” şartları aranmaktadır.

AYLIK MAAŞ

Ayrıca işe alınacak olan personeller en az 7 bin TL brüt maaşla işe başlayacaklardır. Bu konu ile ilgili olarak ilanda “Brüt ücret (tazminatlar, sos. yar. ve ikramiye dahil) 7.776,74 TL/ay’dır. Batman Ve Adıyaman Böl. Müd. çalışanlarına ilave 3.085,00 TL/ay bölge tazminatı verilmektedir. TPAO’nun taşra teşkilatı Adıyaman ve batman illerinde çalıştırılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

ARANAN NİTELİKLER

Adaylarda aranan nitelikler ise şöyle:

* Son 3 yıl içerisinde yapılan yabancı dil sınavı (YDS, KPDS) İngilizce testinden 70 ve üstü almak , TOEFL internet based testinden en az 84 puan almış olmak ya da lisans öğrenimini, eğitim öğretim dili İngilizce olan bir üniversitede tamamlamak.
* Microsoft Office uygulamalarını iyi derecede kullanabilmek

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden yapacaklardır.

Bir Yorum