Personel Alımı

Türkiye Sağlık Enstitüsü 60 KPSS Puanıyla İşçi ve Memur Alıyor (Başvuru Detayları)

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, Devlet Personel Başkanlığı ile Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladığı iki ilan ile memur ve işçi alımı yapacağını duyurdu. 

Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan en az 60 puan almış adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanında en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabilecekleri pozisyonlar yer alıyor. 

İlan metninde yer alan ve ilana başvuru yapacak adayların dikkat etmesi gereken tüm hususları siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

İLANDA YER ALAN BAŞVURU KOŞULLARI

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından yayımlanan memur ve işçi alım ilanında 8 farklı kadroda alım yapılacağı açıklandı. Kurum yayımladığı ilanında bu 8 pozisyon için toplam 20 personel istihdamı yapacak. 

İlan metninde yer alan ve alım yapılacağı ilan edilen pozisyonlar arasında, Büro Memuru (Genel), Makam Şoförü, Büro Yönetimi Ve Sekreterlik/Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı, Biyomühendis, Makine Mühendisi, Hizmetli (Kamu Kuruluşları) kadroları yer alıyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Devlet Personel Başkanlığı ile Türkiye İş Kurumu aracılığıyla adaylara duyurulan personel alım ilanında ayrıca ilana başvuru yapacak adaylardan talep edilen başvuru koşulları da yer aldı. Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı tarafından yayımlanan başvuru koşullarına haiz olmayan adayların başvuruları geçerli sayılmayacak. 

İlana başvuru yapacak adaylardan talep edilen başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

Kamu Personeli Seçme Sınavı’ndan en az 60 ve üzeri puan almış olmak, talep edilen yaş adaylığında bulunmak, 18 yaşından büyük olmak, Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, yukarıda yer alan kadrolara göre belirlenen eğitim şartını sağlamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak. 657 sayılı Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak.

Bu şartlara ek olarak adayların güvenlik soruşturması sonuçlarının olumlu olması isteniyor. 

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı personel alım ilanına başvuruların İşkur aracılığıyla yapılacağı bildirildi. İlana başvuru yapacak adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi üzerinden elektronik olarak ya da İşkur Müdürlükleri aracılığıyla şahsen yapabilirler. 

Bir Yorum

  1. İşkurun ana sayfasında ilanı bulamadım, yardımcı olurmusunuz

  2. Ayni bende aradim iskur ilanlarinda bulamadim.Normalde bu ilanin linki olmasi gerekiyordu fakat yok ne hikmetse :) acaba alacaklari kisiler bellide formalite icabi ilanlarami cikiyolar?

  3. büro personeli yazın meslek kısmına aramayı yaptırın cıkıyor
    tabi üyeyseniz üye değilseniz göremezsiniz