Personel Alımı

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Kamu Personeli Alımı!- Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alımı Başvuru Şartları 2019

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri yeni ilanlar yayımladı ve Kooperatif Görevlisi Ve Ziraat Mühendisi Alımı yapacağını açıkladı.

KÜTAHYA BÖLGE BİRLİĞİ KOOPERATİF GÖREVLİSİ VE ZİRAAT MÜHENDİSİ ALIM İLANI DETAYLARI

Kütahya Bölge Birliğine bağlı olarak hizmet veren birimlerde istihdam edilmek üzere Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi alımı yapılacak.

BALIKESİR BÖLGE BİRLİĞİ KOOPERATİF GÖREVLİSİ ve ZİRAAT MÜHENDİSİ ALIM İLANI DETAYLARI
 
Balıkesir Bölge Birliğine bağlı ekli tablolarda belirtilen illerde istihdam edilmek üzere Kooperatif Görevlisi ve Ziraat Mühendisi alımı yapılacak.

PEKİ GENEL ŞARTLAR NE?

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri yayımladığı ilanlarda adaylardan;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

30 yaşından büyük olmamak.

Erkek adayların askerlikle ilişiği olmaması. (Zorunlu ve halen askerlik görevini yapanların ise başvuru yapabilecek)

Kamu haklarından mahrum sayılmamak.

Bunun yanı sıra Taksirli suçlar hariç, ağır hapis veya altı ay ya da daha fazla hapis ya da affa uğramış olsalar bile yağma, hırsızlık, dolandırıcılık, hileli iflas, sahtecilik, zimmet, irtikap, rüşvet gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı fiiller, görevi kötüye kullanma, güveni kötüye kullanma, kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma, kara para aklama, devlet sırlarını açığa vurma, terör eylemlerine katılma ve bu gibi eylemleri tahrik ve teşvik suçları ile kamunun sağlığına ve kamu güvenine karşı işlenen suçlardan biriyle hüküm giymiş olmamak zorunlu ve görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmayanlardan başvurular alınacak.

DİĞER BİLGİLER VE TABLOLAR WWW.TARİMKREDİ.ORG WEB ADRESİNDE YER ALMAKTADIR.

Bir Yorum