Personel Alımı

Türkiye Vagon Sanayii (TÜVASAŞ) Ortaöğretim Mezunu İşçi Alımı Yapıyor

Türkiye Vagon Sanayii A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından bir ilan yayımlanarak “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” kapsamında ortaöğretim mezunu 20 işçi alımı yapılacağı ifade edildi.

Söz konusu ilana ilişkin detaylarına göre personel alımları Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü üzerinden yapılacaktır. Adaylar başvurularını www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Buna göre adaylar ilanın yayınladığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde başvuru yapabileceklerdir.

Başvuruları kapsamında nihai listede yer alan adaylar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde sözlü sınava tabi tutulacak ve sınav kapsamında işe yerleştirmeler yapılacaktır.  

İLANIN DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak TÜVASAŞ tarafından yayımlanan ilanda şu ifadelere yer verildi:

1- Şirketimize aşağıda belirtilen miktar kadar sürekli işçi alımı yapılacaktır.

2- Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Türkiye İş Kurumu aracılığı ile alım yapılacaktır.

3- Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınladığı tarihten itibaren 5 gün içerisinde Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir.

4-Başvuru yapıp nihai listede yer alan adaylar, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde sözlü sınava tabi tutulacaktır.

5-Sözlü Sınav Şirketimizde yapılacaktır.

İlanın Detayları İçin TIKLAYIN.