Personel Alımı

Üniversiteye Büro ve destek personeli alınacak! En az önlisans mezunu olanlar başvuru yapacak

Samsun Üniversitesi büro ve destek personeli alımı yapacağını duyurdu.

BÜRO VE DESTEK PERSONELİ BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ, ZAMANI ve

Başvuru yapacak olan kişiler Samsun Üniversitesi resmi internet sayfası www.samsun.edu.tr üzeriden bugünden itibaren temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte şahsen ya da posta ile Personel Daire Başkanlığına başvuru yapacaklardır.  Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar ulaşması gerekmektedir. Eksik belgeli veya süresi içinde yapılmayan başvurular ile internet üzerinden yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER

1. Başvuru Formu

2. Bir adet fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılacaktır.)

3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (E-devlet üzerinden alınan nüfus kayıt örneği de kabul edilecektir.)

4. Öğrenim Belgesi (Başvuruda bulunacak olan adaylar E-devlet üzerinden alınan karekodlu belgeler ile başvuru yapılabilecektir. Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğini gösteren belgesinin başvuruda ibraz etmesi gerekmektedir.)

5. KPSS Sınav Sonuç Belgesi (Kontrol numaralı) – Önlisans mezunları için 2018 KPSSP93 puanı (İlanın Resmi Gazete’de yayımlanmasının akabinde 2020 KPSS önlisans sınav sonuçlarının açıklanması halinde; adaylar 2020 (KPSSP93) puanı ile de başvuruda bulunabilecektir.) – Lisans mezunları için 2020 KPSSP3 puanı

6. Adli Sicil Durum Belgesi (Aslı veya E-devlet üzerinden temin edilen kontrol edilebilir şekilde oluşturulmuş olmalıdır.)

7. Sertifika (Başvurulan unvanda isteniyor ise aslı veya onaylı örneği)

8. Onaylı Hizmet/Tecrübe Belgesi; hizmetin yerine getirildiği kamu kurum ve kuruluşu/şirket hizmet belgesi veya onaylı bir yazıyla belgelendirilmelidir. Bu belge ile birlikte çalışılan sürelere ait SGK/Sigorta Hizmet Dökümünün ibraz edilmesi de zorunludur.

İLAN METNİ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ