Personel Alımı

Üniversiteye lise mezunu hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı yapılacak!

Kamu üniversitelerinden olan İstanbul Üniversitesi, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında yeni iş ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’Kamu İş İlanları’’ sayfasında yer alan ilana göre T.C. İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü 11 adet hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı yapacak.

Hasta ve yaşlı bakımı, engelli bakımı işleri için alınacak personeller en az ortaöğretimden (lise ve dengi okullar) aşağıda belirtilen bölümlerden birinden ( mezun olmaları gerekmektedir. İstanbul Üniversitesi hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı için başvurular 2-6 Kasım 2020 tarihlerinde yapılacak olup başvurular İŞKUR aracılığı ile yapılacaktır.

İstanbul Üniversitesi personel alımına ilişkin İŞKUR sayfasında yayınlanan ilan detaylarında şu bilgilere yer verildi.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden İş Arayan” linkine TC kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir. Son müracaat tarihi tatil gününe ( https://kamuisilanlari.net/ ) rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.

Taleplere başvuru yaparak listelere giren adaylar aranan koşulları taşıyıp taşımadıklarına ilişkin olarak; eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. belgelerini Üniversitemiz Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına ibraz edeceklerdir. Belge teslim tarihi ve yeri, üniversitemiz resmi internet sitesinden (www.istanbul.edu.tr ve www.personel.istanbul.edu.tr) adaylara duyurulacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI

Türk vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

İŞKUR da ilan edilen işgücü taleplerinde belirtilen bölümlerden son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak.

Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olması.

35 yaşını doldurmamış olmak.

Resmi İlanı görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ