Personel Alımı

Vakıfbank Memur Alımı Yapacak! Vakıfbank Çağrı Merkezi Müdürlüğüne Memur Alımı Yapıyor! Vakıfbank Personel Alımı Başvuru Şartları

VakıfBank memur alımı için ilana çıktı. VakıfBank bünyesinde memur olmak isteyen adaylar için yeni ilan yayımlandı ve başvuruların alınmaya başladığı ifade edildi.

VAKIFBANK MEMUR ALIMI KADRO DETAYI

VakıfBank personel alımı kapsamında VakıfBank Çağrı Merkezi Müdürlüğünde görevlendirmek üzere memur unvanıyla müşteri temsilcisi alımı yapacağını açıkladı.

VAKIFBANK MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

VakıfBank personel alımına başvuru yapacak adayların üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden;

Maliye, Kamu Yönetimi, İktisat, Ekonomi, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, Bankacılık, Finans, Sigortacılık, Muhasebe, Uluslararası Ticaret ve Finansman, Sermaye Piyasası, Siyaset Bilimi, Aktüerya, Yönetim ve Bilişim Sistemleri, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, İstatistik, Matematik” mezun olmalarını talep etti.

VakıfBank memur alımına başvuru yapacak erkek adayların yaş şartı olarak 1 Ocak 1989 (30 yaşını doldurmamış) olması gerekiyor.

VakıfBank memur alımına başvuru yapmak isteyen bayan adaylar ise yaş şartı olarak 1 Ocak 1991 (28 yaşını doldurmamış) olması zorunlu.

Adayların İstanbul’da ikamet etmesi mecburidir ve erkek adayların askerlik görevini tamamlamış olması ya da en az 1 yıl tecilli olması talep ediliyor.

Diğer yandan VakıfBank memur alımına başvuru yapacak adayların müşteri odaklı ve takım çalışmasına yatkın olması gerekiyor.

Akıcı ve düzgün diksiyona sahip olan adaylardan başvuru yapması istenirken ayrıca adaylarındaha önce VakıfBank memur alımına başvuru yapmış ve sözlü sınav aşamasından elenmemiş olması zorunlu şart olarak açıklandı.

VAKIFBANK MEMUR ALIMI ÖZEL ŞARTLARI

Vakıfbank memur alımında adayların Tecrübeli ya da tecrübesiz olması talep ediliyor ve eğitim seviyesi olarak ise; “Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)” olmaları şart.

VAKIFBANK MEMUR ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ

Vakıfbank memur alım ilanını 11 Nisan 2019 tarihinde güncelledi. Ancak Vakıfbank memur alımı başvurularını 10 Haziran 2019 tarihine kadar almaya devam edecek.

TÜM DETAYLARA: “https://bit.ly/2Iw30D6” WEB ADRESİNDEN ERİŞİM SAĞLAYABİLECEKSİNİZ

Bir Yorum

  1. Yaş şartı ne alaka kolluk kuvvetimi alıyosunuz saçma sapan iş yapmışlar.