Personel Alımı

Yeni Eğitim Yılı Öncesinde 25 Şehir İçin Belediye Memuru Alımı İçin İlan Yayımlandı

Belediye başkanlıkları Eylül ayının girmesinin ardından personel alımlarına hız verdiler. 

Bu kapsamda çok sayıda personel alımı için ilan yayımlandı. Söz konusu bu alım ilanları hem memur kadrolarına hemde işçi pozisyonlarına yapılacak. İşte ilanların yayımlandığı şehirler ve alım yapılacak kadrolara dair genel bilgiler. 

ALIM YAPILACAK 25 ŞEHİR

Belediye başkanlıkları ve birimlerince yayımlanan ilanlara göre alım yapılacak şehirler arasında Ağrı, Ankara, Antalya, Aydın, Bartın, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Batman, Burdur, Bursa, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, İstanbul, İzmir, Karabük, Kırklareli, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Yalova bulunuyor.

Alım yapılacağı ilan edilen bu şehirlerin çok sayıda ilçesine de alım yapılacağı bildirildi. Adayların başvuru yaparken il ve ilçe durumlarına dikkat etmeleri gerekiyor. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Söz konusu alım ilanlarında çok sayıda pozisyonda personel alımı yapılacak. Haberimizin başında aktardığımız gibi alımların bazıları memur kadrolarına bazıları ise işçi pozisyonlarına yapılacak. Bu bağlamda yayımlanan ilanlar arasında öğretmen, mühendis, sağlık memuru, eğitmen, tekniker, teknisyen, ofis personeli, sosyal hizmet personeli, büro memuru, işçi, güvenlik şoför, saha personeli gib pozisyonlarda çok sayıda alım yapılacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Belediye Personeli alım ilanlarına başvuru koşulları hem ilanı yayımlayan belediye hemde ilanda yer alan kadroya göre değişiyor. Kamupersoneli.net olarak sizlere bu şartları ana başlıkları ile aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, alım yapılacağı pozisyon için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak. Varsa KPSS puan şartını sağlamak.

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu alım ilanlarına son başvuru tarihleri yine ilandan ilana farklılık gösteriyor. Ayrıca adaylar belediye personeli alım ilanına başvurularını şahsen yapacaklar. 

 

Bir Yorum

  1. tıklayamayan arkadaşlar ne yapacağınızı söylüyorum benimde başıma geldi. google kamupersoneli yazın bu siteye girin kamupersoneli alım ilanları yazan yere tıklayın ordan bu belediye ilanını bulun tıklayın. sayfa öyle açılıyor googledan veya chromedan girince açılıyor