Personel Alımı

Yeni İlan Yayımlandı: PTT KPSS Şartsız Kamu Personeli Alımı Yapıyor

PTT tarafından personel alım ilanı yayımlandı. Kariyer siteleri aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre PTT KPSS şartsız personel alımı yapılacağı ifade edildi. 

İlanda belirtilen kadrolara göre en az maaş 3 bin TL olacak. 

İLANIN DETAYLARI

PTT tarafından yayımlanan ilanda Sistem mühendisi, PHP Devoloper kadrolarında personel alımı yapılacaktır. 

PTT tarafından yayımlanan bu ilanlarda her bir kadro için ayrı ayrı genel şart aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Buna göre ilanda belirtilen genel şartlar için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. 

Peki başvurular nasıl yapılacak? PTT personel alımı için başvuru yapacak olan adaylar öncelikle bir özgeçmiş oluşturacak ve bu özgeçmiş kapsamında başvuru yapacaklardır. Adaylar aşağıda kadroların karşısında yazan başvuru linklerini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak başvuru ekranına ulaşacaklardır. 

Sistem Mühendisi: https://goo.gl/Vy6TL8

PHP Devoloper: https://goo.gl/6pzvyD

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

PTT personel alımı için başvuru yapacak olan adaylar öncelikle bir özgeçmiş oluşturacak ve bu özgeçmiş kapsamında başvuru yapacaklardır. Adaylar aşağıda kadroların karşısında yazan başvuru linklerini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak başvuru ekranına ulaşacaklardır.  

Başvuru ekranına ulaşıldıktan sonra adayların kariyer sitelerine üye olmaları ve bu üyelik kapsamında özgeçmiş oluşturmaları gerekmektedir. Özgeçmiş oluştururken adayların tüm kutucukları eksiksiz bir biçimde doldurmaları gerekmektedir. 

Yukarıdaki bilgileri yerine getiren adaylar kolay bir şekilde PTT personel alımı için başvuru yapabilecektir. 

İlanların detayları için TIKLAYIN.

Bir Yorum

  1. Abi ne demek kpss puanı olmadan alim yapıyoruz kolonya cumhuriyeti mi burası biz niye girdik o sınavlara kaldırılsın madem