Personel Alımı

Yeni İlan Yayımlandı: Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alınıyor

Yayımlanan ilan kapsamında zabıta memuru ile itfaiye eri alımı yapılıyor. Bu alımlar Senir Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için Erkek ve Kadın adaylar arasından gerçekleştirilecektir. 

Konu ile ilgili olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesi kapsamında, 1 itfaiye eri ve 1 Zabıta memuru alımı yapılacağı alımların sadece lisans mezunları için geçerli olacağı ve KPSS’den en az 60 puan alınmış olmasının gerekli olduğu ifade edildi. 

GENEL ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvurularının kabul edilmeyeceği ifade edildi. İşte adaylarda aranan şartlar:

“Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, En Az b Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSPS3 puan türünden en az 60 puan almış olmak Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya kamu Kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak ve İtfaiye eri pozisyonu için görevini yapmasına engel olabilecek sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak”

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 12 Mart 2019 tarihi ile 19 Mart 2019 tarihleri arasında kılavuzda belirtilen başvuru evrakları ile Senir Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmek suretiyle gerçekleştireceklerdir.

Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.