Personel Alımı

YÖK ve KVKK Personel Alım İlanına Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

Kamupersoneli.net olarak YÖK ve KVVK tarafından yayımlanan personel alım ilanlara yönelik olarak başvuru şartları, başvuru tarihleri ve merak edilenleri paylaşıyoruz….

Peki başvurular ne zaman sona erecek? İşte merak edilen tüm detaylar sitemizde…

KVKK 35 PERSONEL ALIMI YAPACAK

İlana göre alımlar Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı pozisyonunda kamu personeli alımı yapacak. KPSS-A Grubu puan sıralaması esasına göre yapılacak alımlarda toplam 35 kişi alınacak. Alımlar 3 farklı alanda gerçekleştirilecek. İlana dair diğer detaylar şu şekilde,

Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı yer aldı. Bu alımların ilki Hukuk grubundan olacak. 15 kişinin alınacağı bu grubun dışında ayrıca İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat ve İşletme grubundan 10 personel alımı yapılacak. Kurum ayrıca Elektronik, Elektrik Elektronik, Elektronik ve Haberleşme, Bilgisayar Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği grubundan da 10 Uzman yardımcısı alımı yapacağını açıkladı. 

YÖK PERSONEL ALIMI YAPACAK

İlana başvuru yapacak olan adaylarda YÖK Başkanlığı tarafından bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak. 2017 yapılan KPSS Lisans(A) grubu sınavı sonucunda, yukarıdaki tabloda yer alan uzmanlık alanının karşısında belirtilen puan türüne göre asgari 85 puana sahip olmak. Yurtiçinde en az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin yukarıdaki tabloda belirtilen bölüm veya bu bölüme denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçi veya yurtdışındaki bölümlerden birini bitirmiş olmak. 01/01/2018 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak. (01/01/1983 tarihinde veya bu tarihten sonra doğmuş olmak.) Devamlı olarak görev yapmasına engel olabilecek, daimi vücut ya da akıl hastalığı ile vücut sakatlığı ya da engeli bulunmamak. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak

Bir Yorum

  1. İş başvurusu yapmak istiyorum ama bir türlü siteye giriş yapamıyorum