Kamu Personelleri

1000 İş ve Meslek Danışmanı (İMD) Alımı Yapılacak

İş ve Meslek danışmanı alımlarıyla alakalı olarak Çalışma Bakanı Sarıeroğlu’ndan açıklama geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklama ile beraber 1000 İş ve Meslek Danışmanı (İMD) alımı yapılacağını ifade etti.

Bakan Sarıeroğu konuyla alakalı olarak NTV Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergen’in sorularına yanıt verdi.

İMD alımları ile alakalı olarak merak edilen detaylara yönelik olarak açıklama yapan Çalışma Bakanı Sarıeoğlu yaptığı açıklama içerisinde ise 1000 İş ve Meslek danışmanı alımı yapılacağını ifade etti.

İLAN BEKLENİYOR!

Çalışma Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nun konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamasından sonra ilanın yayımlanması bekleniyor.

Bir Yorum

  1. Az önce İŞKUR genel müdürünü dinledim 1140 imd alımı olacak dedi ama ne zaman olacağı konusunda bilgi vermedi. Tahminime göre bir 5 sene daha bekleriz. Bu kadar mı zor ilana çıkmak anlam veremiyorum. KPSS puanımız yanacak 1 aydır ders çalışamıyoruz. Sertifikaların geçerlilik süresi dolmak üzere. Emeklerimiz heba olacak. Serhat Bey Sesimizi duyan siz varsınız yalnızca. Lütfen yetkililere iletin mağduriyetimizi

  2. Yazik gunah ya ilani cikartin artik… ne mulakati mulakat olmus adamlara tekrar mulakat acimasizlik

  3. Ben 2014'te sertifikayı aldığımda 43 yaşındaydım.eüer yaş dınırı konulacaksa sertifikayı almadan önce başvururken neden yaş sınırı konulmadı.bu bir haksızlıktır.bu bir kul hakkıdır. Yaş sınırı koyarsanız kul hakkına girersiniz.hakkımı helal etmem ne bu dünyada ne de önür dünyada

  4. En geç temmuz-ağustos ayları içerisinde mevcut kpss puanları yanmadan ilan yayınlanmalıdır. Sayın bakanımızın biz iş ve meslek danışmanları için gereken özeni göstereceğinden eminim. Biz bu meslek için zaten mülakatlara girdik, bu yüzden ilanda tekrar bir mülakat daha görmek istemiyoruz. Her il merkezine adaletli imd dağılımı yapılmalı. Bunlara dikkat edilirse çok seviniriz.

  5. En geç temmuz, ağustos ayları içerisinde mevcut kpss puanları yanmadan ilan yayınlanmalıdır. Sayın bakanımızın biz iş ve meslek danışmanları için gereken özeni göstereceğinden eminim. Biz bu meslek için zaten mülakatlara girdik, bu yüzden ilanda tekrar bir mülakat daha görmek istemiyoruz. Ayrıca her il merkezine adaletli imd dağılımı yapılmalıdır.

  6. Arkadaşlar önümüzdeki dönemde diyo yani secimden sonra bizim puanlar gidiyo yani bazılarının sertifika süreleri de dolacaktır ilana hemen çıkılmalı yoksa çok mağduriyet yasanacaktir

  7. En geç temmuz, ağustos ayları içerisinde mevcut kpss puanları yanmadan ilan yayınlanmalıdır. Sayın bakanımızın biz iş ve meslek danışmanları için gereken özeni göstereceğinden eminim. Biz bu meslek için zaten mülakatlara girdik, bu yüzden ilanda tekrar bir mülakat daha görmek istemiyoruz. Ayrıca her il merkezine adaletli imd dağılımı yapılmalıdır.

  8. Öncelik yıllardır atanamayıp mağdur olan ve yaşı geçenlere verilmesi gerekirken,yaş sınırının konulması çok büyük haksızlıktır ve kul hakkıdır.

  9. Kac sene once sertifikalari aldik .test sunum ve mulakatlardan gecerek aldik..ciddi emek verdik…………..ama tek gecede herseyin degistigi bu ulkede kac yildir imd alimi yapilacak ifadesini degistiremediniz…cokmu zor su kadar kisi su tarihte su sartlarda basvuru yapsin demek.

  10. sertifikayı aldığımız zaman saüsem yılda 2 kez sınav yapıyordu.bu ay sınav yaptı.önümüzdeki ay da yani temmuz ayına da sınav açmış.nerde bu devlet.kim artık dur diyecek bu rant grubuna.bu kadar insan beklerken bu sınavlar ne diye yapılıyor.

  11. Neden baraj 70 yıllardır bu u alımı bekliyoruz daha once 40 larla 50lerle alım oldu biz o kadar beklerken kurum icinden alım yapıldı onca emek verdik sinavdi mulakatti diye yazik gunah degil mi nolur bu barajı kaldırın en azindan mulakata girme hakkimiz ols.