Kamu Personelleri

13 Mayıs Atama Kararları Resmi Gazete'de

 Resmi Gazete’nin 13 Mayıs 2016 tarihli sayısında Bakanlıklara yapılan atama kararları yer aldı. Söz konusu atamaları aşağıdan inceleyebilirsiniz.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Okur’un başka bir göreve atanmak üzere görevden alınması, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Ömer Öğredici’nin Başka Bir göreve atanmak üzere görevinden alınması, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Leyla Yapar’ın başka bir göreve atanmak üzere görevden alınması, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine 1. Hukuk Müşaviri Ali Ağaçdan’dan Boşalacak olan mevkiye Hayrettin Kurt’un atanması, Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz’ın Başka bir göreve atanmak üzere görevinden alınması, Burdur İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Özeren’in görevden alınması, Kıyı Emniyeti Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Duman Aytaş’ın başka bir göreve atanmak üzere görevinden alınması, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ‘nda açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığı’na Erol Yanar’ın atanması, Tükiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine İsa Apaydın’ın atanması kararı Resmi Gazete’nin 13 Mayıs 2016 tarihli sayısında yer aldı.

Kamu haberleri, gündem haberleri, son dakika haberleri, gündemden gelişmeler ve çok daha fazlası kamudan haberlerin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara