Kamu Personelleri

14 Bin 500 Bekçi Kadrosu Verildi! Alımların Yapılması Bekleniyor

Bilindiği üzere Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirmek üzere ilk etapta 7 bin bekçi kadrosu ihdası yapılmıştı. Bu kadrolara ek olarak ise  ek 7 bin 500 kadro daha verilerek alım yapılacak topla bekçi kadrosu 14 bin 500 olmuştu. 

14 bin 500 kadro verildiği halde alım ilanı yayımlanmayan bekçi kadrosu için adaylar ilanın yayımlanmasını ve alımların başlamasını talep ediyorlar.

BEKÇİ ALIMI İLANI İLE İLGİLİ DETAYLAR

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde alımı yapılacak olan bekçiler şartlar henüz netleşmedi. Bekçi alımlarının çarşı ve mahalle bekçisi olarak Adana, Gaziantep, Hatay, Ankara ve Mersin illerinde yapılması beklenirken ilanlara başvuru şartlarında ikametgah şartının olup olmayacağı bilinmiyor.

ADAYLAR ARTIK İLANIN YAYIMLANMASINI BEKLİYORLAR

14 bin 500 bekçi kadrosunun açıklanmasının ardından, beklenen ilan henüz yayımlanmadı. Kadro ihdasının üzerinden aylar geçmiş olmasına rağmen ilanın yayımlanmamasına adaylar çeşitli sosyal medya platformları üzerinden paylaştıkları mesajlar ile tepki göstererek ilanın yayımlanmasını talep ediyorlar. Adayların ilanın yayımlanması taleplerine ilişkin yetkililerden henüz bir açıklama gelmezken Kamupersoneli.net olarak toplamda 14 bin 500 çarşı ve mahalle bekçisi alımı hakkında adayların akıllarındaki soru işaretini kaldıracak bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz.

Bekçi alımı ile ilgili olarak yetkililerden bir açıklama geldiğinde veya ilanlar yayımlandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Kamupersoneli.net – ÖZEL Haber

Bir Yorum

  1. Allah aşkına artık bi cvp birsey desinler alimlar ne zaman olacak diye Mayıs ayin dan beridir bekliyoruz Allahtan revamidir ya

  2. gercekten insanlar cok bekledi insallh yakin zaman yetkililer sesimizi duyar yedeklerde kalan icinde bir cagre dusunulur diye unuyorum