Kamu Personelleri

2 Kişilik Personel Alımı Mülakatı 8 Aydan Beri Yapılamadı

Korkuteli SYDV, 31 Ekim 2016 tarihinde 1 adet Büro Görevlisi ve 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için ilana çıktı. Aradan yaklaşık 10 ay geçmesine rağmen söz konusu personel alımları gerçekleşmedi çünkü mülakatlar henüz yapılmadı. Bu haberimizde SYDV personel ilanını değerlendireceğiz.

Personel İlanı:

Korkuteli Kaymakamlığı’nın resmi sitesinde 31 Ekim 2016’da yayımlanan ilanı görmek için 

Süre Uzatımı Duyurusu: Korkuteli Kaymakamlığı 17 Kasım 2016’daki duyurusunda başvuruların 23 Kasım’a uzatıldığını açıklamıştır. 

Mülakat Listelerinin Açıklanması:

Korkuteli Kaymakamlığı 5 Aralık 2016’da mülakat listelerini yayımlamıştır. (TC kimlik numaralarının yayımlanmaması lazımdı)

Kamupersoneli.net Değerlendirmesi: Söz konusu personel alımları için 5 Aralık’ta mülakat listeleri yayımlandıktan sonra başka da resmi bir duyuru yapılmamıştır. Adaylar haklı olarak kurumu arayarak bilgi almaya çalışıyorlar. Mülakatların gecikme sebebi olarak Bakanlık veya OHAL gösterilmekteymiş. 2 kişilik bir personel alımıyla ilgili nasıl bir pürüz olabilir ki acaba? Toplamda 10 kişi mülakata alınıp arasından 2 kişi seçilecek. Bugüne kadar resmi bir açıklama yapılmaması ve mülakatların bekletilmesi iş bekleyen adayları derinden üzdüğünü düşünmekteyiz. Korkuteli Kaymakamlığı’ndan konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılması bekliyoruz.

Kamupersoneli.net | ÖZEL HABER

Bir Yorum