Kamu Personelleri

2015 MHUY Yerleştirme Sonuçları ÖSYM Tarafından Açıklandı

2015 Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı (2015 – MHUY ) ‘ına göre yapılan Yerleştirme Sonuçları Ölçme Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Açıklandı. 2015 Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı (2015-MHUY) tercihlere göre yerleştirme işlemlerinin tamamlandığına dair ÖSYM duyurusu yayımlandı.

Buna göre 2015 MHUY yerleştirme sonuçları 25 Nisan 2016 tarihinden itibaren saat 10:00’dan itibaren ÖSYM ‘nin aşağıda paylaşılacak linkinden sorgulama işlemleri yapılabilecek. Adayların sonuçları kontrol edebilmeleri için T.C Kimlik Numarası ve şifreleriyle 2015 Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı (2015-MHUY) yerleştirme sonuçlarını görebilecekleri bildirildi. 


ÖSYM Tarafından Yapılan Duyuru ;

2015-MHUY:
Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanması

2015 Maliye Bakanlığı Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı Özel Yarışma Sınavı (2015-MHUY) puanları ile sözlü sınav puanlarından oluşturulan Özel Yarışma Sınavı Puanlarına göre adayların tercihlerine yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yerleştirme sonuçları, 25 Nisan 2016 günü saat 10:00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.trİnternet adresinden açıklanacaktır. Adaylar yerleştirme sonuçlarını belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Adaylara saygıyla duyurulur.

Kamu haberleri, ÖSYM duyuruları ve çok daha fazlası kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek her türlü kamu haberinden her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara