Kamu Personelleri

350 Şehit Yakını, Gazi ve Gazi Yakını Atama Kura Sonuçları Açıklandı

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda  350 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atamasının yapılacağı ifade edildi. Atamalar hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz…

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 350 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atamasının bugün yapılacağı ifade edildi. Yayımlanan duyuruya göre 3713 sayılı Kanunun Ek 1 inci maddesine göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından ve Devlet Personel Başkanlığına hak sahibi olduğu bildirilen 350 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atama kuraları bugün gerçekleştirilecek. Söz konusu atama kuraları Devlet Personel Başkanlığı tarafından noter huzurunda gerçekleştirilecektir.

KURA SONUÇLARI

350 şehit yakını, gazi ve gazi yakını atama kurası sonuçları yine Devlet Personel Başkanlığı tarafından açıklanacaktır. Kura sonuçları bugün saat 17.00’de DPB’de açıklanacak ve sonuçlar açıklanır açıklanmaz kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizi sitemiz aracılığı ile anlık olarak haberdar edeceğiz.

DPB’DEN YAYIMLANAN DUYURU

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda “3713 sayılı Kanunun Ek 1 inci maddesine göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca hak sahibi olduğu tespit edilerek Devlet Personel Başkanlığı’na bildirilen (350) şehit yakını, gazi ve gazi yakınımızın atama kuraları, 4 Aralık 2017 Pazartesi günü Devlet Personel Başkanlığı’nda noter huzurunda gerçekleştirilecektir. İlgililer kura sonuçlarına 04/12/2017 tarihi saat 17.00 itibariyle www. dpb.gov.tr adresinden ulaşabilirler.” ifadelerine yer verilmişti. Bunun ardından da DPB’den bir duyuru daha yayımlandı. Yayımlanan duyuruda atama kurası sonuçlarının açıklandığı bildirildi.

KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI

DPB’den yayımlanan duyuruda “3713 sayılı Kanunun Ek 1 inci maddesine göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca hak sahibi olduğu tespit edilerek Devlet Personel Başkanlığı’na bildirilen (350) şehit yakını, gazi ve gazi yakınımızın atama kuraları, 4 Aralık 2017 Pazartesi günü Devlet Personel Başkanlığı’nda noter huzurunda gerçekleştirilecektir. İlgililer kura sonuçlarına 04/12/2017 tarihi saat 17.00 itibariyle http://euygulama.dpb.gov.tr/DPB_WEB/SorguSehitGaziAtama.aspx adresinden ulaşabilirler.” ifadelerine yer verildi.