Kamu Personelleri

4 Bin Memur için Düğmeye Basıldı ! ( Maliye Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı…)

 FETÖ ‘nün Ekonomi ayağında temizliğe gidiliyor. Fetullahçı Terör Örgütü’nün ekonomi ayağı temizliyor. Tasfiyeler ekonomi ile ilgili bakanlıklar ve kurumlara sıçradı. Bakanlıklarda FETÖ alarmı verildi. Maliye Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı başta olmak üzere, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı , Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nda 3 Bin müfettiş incelemeye alındı.


BDDK’da Mercek Altında

 BDDK personeli de mercek altına alındı. İlk belirlemelere göre 3 bin müfettiş arasından FETÖ ile ilişiği bulunan 1000 Müfettiş memuriyetten atılacak. OHAL kapsamında çıkarılan KHK’ler ile birlikte FETÖ’cülerin tespiti daha da kolaylaştı. Bilgi ve belge paylaşımlarında problem yaşanmıyor. 

Açığa Alma ve Memuriyetten Atma İşlemleri Sürecek

Açıklanan son rakamlara göre kamuda 80 binin üzerinde memur açığa alındı, ve açığa alınma işlemleri sürüyor. Yeni çıkacak KHK ‘ler ile birlikte FETÖ mensubu olduğu belirlenen personelin memuriyetten çıkarılacağı daha önce bildirilmişti.

Kamu haberlerinden, son dakika gelişmelerinden, gündemdeki haberlerden ve çok daha fazlasından anında haberdar olabilmek için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. içişleri bakanlığı uyuyormu,emniyet tamamen temizlendi mi,3 aylık ohal dönemi biter ve sakın bu millete özellikle de emniyeti temizledik ohal de bitti demeyin,polis adayı mağduru olarak buna asla inanmam.

  2. 2010 kpss magdurları olarak ftö örtgüdü yüzünden hak ettğimiz puanları alamadık yerleşemedik hazır sorular ve cevaplarla memur oldular bizlerin emekleri yılları çalındı görevden atılanların yerine 2010 kpssde terör örgütü yüzünden yerleşemeyenlere hak verilmeli

  3. 2010fa kpss ye giren kac milyon kisi varsa ise alinmali bnde memur olmak istiyorum banane unv mezunuyum tmzlik grevlisiyimm memur olmak bnm de hakkimmmm