Kamu Personelleri

677 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle (KHK) Görevden İhraç ve Göreve İade Listesi (Kurum Bazlı)

22 Kasım 2016 tarihli ve 29896 Sayılı Resmî Gazete kapsamında 677 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ve 678 sayılı KHK yayımlandı. Yayımlanan KHK içeriklerinde aktarıldığı üzere, kamudan ihraç edilenler ve görevlerine geri iade edilenler ifade edilmiş, ayrıca bazı önemli düzenlemeler de kamuoyuna duyurulmuştur.

Yayımlanan KHK listesi içerisinde TSK, Jandarma, Emniyet, diğer kamu kurum ve kuruluşları, kapatılan dernekler, basın yayın kuruluşları, yeniden açılan özel sağlık kuruluşları, yeniden açılan vakıflar, yeniden açılan dernekler ve göreve iade edilen kamu personelleri listesi de yayımlanmıştır.

Yayımlanan listelerin tamamına ulaşmak veya istediğiniz kurumun ihraç/iade listesine göz atmak için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz.

677 sayılı KHK ve diğer tüm paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indiriniz. Tüm personel alım ilanları, sınavlar ve sonuçları, iş ilanlarına anında erişim sağlamak için mobil uygulamalarımızı kullanmanızı tavsiye etmekteyiz.

Kamupersoneli.net | ANKARA