Kamu Personelleri

Adalet Bakanlığı 15 Bin Memur Alımı Yapacak ! İnfaz Koruma Memuru (İKM), Zabıt Katibi, Mübaşir

Geçtiğimiz haftalarda Adalet Bakanı Abdulhamit Gül çeşitli açıklamalarda bulunarak personel alımı bekleyen adaylara bir müjde verdi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamalarında Bakanlık bünyesinde 15 bin personel alımı yapılacağını ifade etti.

Bu konu hakkında Adalet Bakanı Abdulhamit Gül yaptığı açıklamalarını kendine ait sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdi. Bakan Gül açıklamalarında 15 bin personel alımının yapılacağını vurguladı.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül personel alımı hakkında sosyal medyada yaptığı açıklamalarında “1000 adli hakim ve savcı için müracaatı aralık ayında alacağız. 100 idari yargı hakimi, 15 bin de personel alacağız.” ifadelerine yer vermişti.

ALIMLAR HANGİ KADROLARDA GERÇEKLEŞTİRİLMELİDİR?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün bun açıklamalarının ardından binlerce aday tarafından sitemize çeşitli geri bildirimler gönderildi. Adaylar sitemize gönderdikleri geri bildirimlerde personel alımlarının İnfaz Koruma Memuru, zabıt katibi, icra katibi ve mübaşir kadroları için gerçekleştirilmesini talep ettiler.  

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül tarafından personel alımlarının hangi kadrolarda gerçekleştirileceği belirtilmedi. Adaylar Bakan Gül’ün bu konuda ve ilanın ne zaman yayımlanacağına ilişkin bir açıklama yapmasını talep ediyorlar. 

Personel alımlarının hangi kadrolar için gerçekleştirilmesine ilişkin taleplerinizi sayfanın alt kısmındaki yorum bölümünden belirtebilirsiniz. 

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Uzman erbaş olarak çalışandan infaz koruma memuru alımı mübaşir alımı lise mezunu ve KPSS şartı olmaksızın saygılarımla ama öncelik uzman Erbaş’lara verilmesini istiyorum

  2. Uzman erbaş olarak çalışandan infaz koruma memuru alımı mübaşir alımı lise mezunu ve KPSS şartı olmaksızın saygılarımla ama öncelik uzman Erbaş’lara verilmesini istiyorum

  3. lısans mezunları ıcın baraj 60 olmalıdır cunku sınavın zorluk derecelerı farklı bunda adalet nerede oyuzden arkadaşlar herkes bımre ve cımere yazsın arkadaşlar sesız kalmayalım artık polıslık alımları gıbı 60 olmalı

  4. Arkadaş bu 70 puan mevzusu ney ya puan 60 olsun