Kamu Personelleri

Adalet Bakanlığı İnfaz Koruma Memuru (İKM) Alım İlanı Bekleniyor

Eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ geçtiğimiz aylarda Bakanlık bünyesinde istihdam hakkında çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. Konu ile ilgili olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ açıklamalarında 2017 yılında 5 bine yakın Zabıt Katibi, İnfaz Koruma Memuru ve mübaşir alımı yapılacağını ifade etmişti.

Adalet Bakanlığı bünyesinde adliyelerin zabıt katibi ihtiyacını karşılamak üzere zabıt katibi ve mübaşir alımı yapılacağı ifade edildi. Ayrıca 2017 yılı içinde Adalet Bakanlığı bünyesinde infaz koruma memuru ve şoför alımının yapılacağı da belirtildi. Bu kapsamda yıl içerisinde Adalet Bakanlığı bünyesinde 5 bine yakın İnfaz Koruma Memuru, Zabıt Katibi, Mübaşir ve şoför alımı gerçekleştirilecek.

KPSS 2017/1’DE KADRO AÇILMADI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın bu açıklamalarına istinaden Bakanlık bünyesinde personel alım ilanlarının yayımlanması büyük bir merakla bekleniyor. Ancak KPSS 2017/1 merkezi atama ile istihdam müjdesi bekleyen adaylar hayal kırıklığına uğradılar. KPSS 2017/1 kadrolarında dahi belirtilen kadrolarda personel alımı yapılmadı. 

ADAYLAR YENİ BAKAN’DAN TALEP EDİYORLAR

Adalet Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek isteyen adaylar kabine revizyonu kapsamında yeni Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’den ilanların bir an önce yayımlanmasını talep ediyorlar. Kamupersoneli.net olarak yetkililerden Adalet Bakanlığı personel alım ilanının ne zaman yayımlanacağına ilişkin bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz.

Kamupersoneli.net Notu: Konu ile ilgili olarak adaylar taleplerini ve görüşlerini forum sayfamızda tartışıyorlar. Sizlerde aşağıdaki linke tıklayarak beklenen Adalet Bakanlığı personel alımı hakkında görüş ve önerilerinizi diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. 

Bir Yorum

  1. Allah kahretsin ya alim yapın artık ya. La 83 aldım diye mi alım yapmıyorsunuz geçen sene 74 idi sürekli alım oluyordu listeye giremiyordum

  2. personel eksiğiniz var, işler aksıyor . alım yapmamak için neden hala direniyorsunuz?

  3. Zabıt katipi alimlarini merakla bekliyorum. Sesimizi duyurduğumuz için bu siteye tesekur ederim.

  4. hadi artık ya bütün bakanlıklar kaç defa ilana çıktı adalet bakanlığı öldümü kaldımı ses seda yok !!

  5. Peki bu alımları uzman erbaşlıktan kendi isteği ile ayrılanlar dan olacak mı

  6. 8 aydır bekleyorum alım olsun artık haber yaptığınız için teşekkürler

  7. arkadaş artık şu eski uzman bahsini açmayın.
    daha artık neyini soruyorlar. yeter artık

  8. 2017/1 nedir kardeşim. ???????
    alımlar açıktan mülakat yolu ile yapılır.

  9. Binerden bu durum için istek yazarsanz yararlı olur heralde hepimiz için hayırlısı