Kamu Personelleri

Adalet Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Adalet Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda sözleşmeli bilişim personeli alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı da ifade edildi.

Bunun yanı sıra Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda sözleşmeli bilişim personeli alımı sözlü sınav tarihleri ve yeri de belirtildi. Bu kapsamda Adalet Bakanlığı personel genel müdürlüğü tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda sözlü sınavların 21 Şubat 2018, 22 Şubat 2018 ile 23 Şubat 2018 tarihlerinde gerçekleştirileceği ifade edildi. Söz konusu mülakatlar ise Ergazi Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı 448/B Şaşmaz-Yenimahalle/ANKARA adresinde saat 09.00’da başlayacaktır.

ADALET BAKANLIĞINDAN YAYIMLANAN DUYURU

Adalet Bakanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda “Sözleşmeli Bilişim Personeli Sözlü Sınavı 21-22-23 Şubat 2018 tarihleri arasında Ergazi Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı 448/B Şaşmaz-Yenimahalle/ANKARA adresinde bulunan Adalet Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı toplantı salonunda saat 09:00’da yapılacaktır. Sözlü sınava katılacak tüm adayların resimli bir kimlik belgesi ile birlikte belirtilen saatte sınavın yapılacağı adreste hazır bulunmaları gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi.