Kamu Personelleri

Adaylar Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 640 Kamu Personeli Alımı İçin Sabırsız

Kamupersoneli.net olarak “Ulaştırma Bakanı ARSLAN’a Personel Alımlarıyla İlgili 4 Sorumuz Var” başlıklı bir haber yaptık ve personel alımlarının olup olmayacağını sorduk.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan KGM kamu personeli alımı hakkında çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. Bakan açıklamalarında “Bu senenin ikinci yarısında 640 teknik personeli bünyemize katmakla ilgili süreci başlatacağız. Sene bitmeden bunları kadromuza katacağız.” ifadelerine yer vermişti.

2016 KPSS PUANLARI YANMADAN İLAN BEKLENİYOR

Binlerce aday tarafından KGM kamu personeli alım ilanının 2016 KPSS puanları yanmadan yayımlanması talebinde bulunuyorlar. Bakan Arslan’ın açıklamalarına göre KGM kamu personeli alım ilanı Haziran ayından sonra yayımlanacak. Ancak adaylar alımların uzaması halinde 2016 KPSS puanlarının yanacağından korkuyorlar.

Kamupersoneli.net olarak adayların KGM kamu personeli alımı hakkındaki taleplerini okuyucularımızla paylaşıyoruz…

ADAYLARIN TALEBİ

“Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’ın Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesine alacağı 1280 personel sözünün ilk yarısı 2017 nisan ayında yerine getirilirken, ikinci yarısı olan  640. kişilik sözleşmeli personel alımı halen yapılmadı.

2017 yılı  bitmeden yapılacağı söylenen alım halen yapılmamış olmakla birlikte bununla ilgili haber alma çabalarımızda sonuçsuz kalmıştır

2016 yılında girdiğimiz KPSS puanlarımız geçerliliğini yitirmeden yüksek puan almış yüzlerce teknik personel bu alımı aylardır beklemekteyiz.

Aylardır bu alımı bekleyen ve bu alıma umut bağlayan adaylar var. Bir çok aday, sadece bu alımdan dolayı evliliği, askerliği erteliyor.

Daha fazla mağdur edilmeden bu alımın yapılmasını istiyor, en kısa sürede açıklama yapılmasını talep ediyoruz.”

Bir Yorum

  1. Afad da çalışıyorum mutfak elemanıyım içeride çalışmaktayım ALLAH RIZASI IÇİN SAYIN BAKANLARIM BIZIDE GÖRÜN neden kimse bizlerle ilgilenmiyor sadece kit ve karayolları sadece biz bu vatanin evlatları degilmiyiz 3 gun çalışan kadro aliyor bizlere yok bizide görün

  2. bu alimi 15 aydir bekli̇yoruz.
    haydi artık..
    seçim öncesi güzel bir haber istiyorz.