Kamu Personelleri

Adaylar Maliye Bakanlığından Personel Alımı Bekliyor

Bilindiği gibi Sağlık Bakanlığı 9 bin personel alımı gerçekleştirildi ve Haziran ayında da 18 bin personel alımı yapılacağı iddia ediliyor. Gündemde ise Kredi ve Yurtlar Kurumu ile PTT personel alımları yer alıyor. 

Kamu kurum ve kuruluşlarından çeşitli ilanlar yayımlanıyor. Ayrıca adaylar tarafından Adalet Bakanlığı 15 bin personel alım ilanı da beklenmektedir. 

Tüm bunların yanı sıra binlerce aday 24 Haziran seçimlerinin öncesinde Maliye Bakanlığından personel alımları beklenmektedir. Henüz Maliye Bakanlığı personel alım ilanının yayınlanıp yayımlanmayacağı hakkında bir gelişme meydana gelmedi. 

MALİYE BAKANLIĞINDAN PERSONEL ALIM İLANI BEKLENİYOR

Gelir Uzman Yardımcıları ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunları 24 Haziran 2018 erken seçimlerinden önce Maliye Bakanlığından ilan bekliyorlar. Adaylar hatırı sayılır sayıda personel alımının yapılmasını talep ediyorlar.

Bunun yanı sıra adaylar Maliye Bakanlığından yayımlanması talep edilen ilanda şartların esnetilmesi KPSS puan şartının düşürülmesi ve yaş şartının esnetilmesi talep ediliyor. Ayrıca adaylar binlerce personel alımının yapılmasını ve yıllardır açıkta kalan adayların atanmasını talep ediyorlar.