Kamu Personelleri

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 72 Kamu Personeli Alımı Mülakat Tarihleri Bekleniyor

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda Adli Tıp Kurumu Başkanlığı kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 72 kamu personeli alımı yapacağını duyurmuştu. 

Söz konusu kamu personeli alım ilanında 3 farklı kadro için personel alımı yapılacağı ifade edilmişti. Söz konusu personel alım ilanında Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Mühendis kadrosu için 42, tekniker kadrosu için 10 ve Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadroları için 20 kamu personeli alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilana başvurular ise 23 Şubat 2018 tarihinde sona ermişti. Daha sonra ise Adli Tıp Kurumu Başkanlığının resmi web adresi üzerinden başvuru sonuçları 7 Mart 2018 tarihinde açıklanmıştı.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTI

Adli Tıp Kurumu Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda dli Tıp Kurumu merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere; ilan edilen kadrolara internet üzerinden yapılan başvuruların incelendiği sözlü sınava girmeye hak kazanan adayları belirlemek amacıyla, Adalet Bakanlığı Memur Sınav Atama ve Nakil Yönetmeliği’nin 14 üncü maddesi gereğince başvuruları kabul edilen adayların ÖSYM tarafından yapılan KPSS’de almış oldukları puanların en yüksek puandan başlamak üzere sıralamaları yapılmış ve ilan edilen kadro sayısının on katı kadar en yüksek puanlı adayların sözlü sınava girmeye hak kazandığı ifade edildi.

MÜLAKAT TARİHLERİ DAHA SONRA AÇIKLANACAK

Tüm bunların yanı sıra söz konusu duyuruda sözlü sınavların ne zaman yapılacağı belirtilmedi. Konu ile ilgili olarak Adli Tıp Kurumundan yayımlanan duyuruda “Sözlü sınavlar İstanbul Bahçelievler’de bulunan Adli Tıp Kurumu merkez binasında yapılacak olup, sözlü sınav tarihleri daha sonra açıklanacaktır” ifadelerine yer verildi.

SÖZLÜ SINAV TARİHLERİ BEKLENİYOR

Ancak adaylar başvuru sonuçlarının açıklanmasının üzerinden iki hafta geçmesine rağmen hala açıklanmayan sözlü sınav tarihlerinin bir an önce açıklanmasını talep ediyorlar. Söz konusu sözlü sınav tarihlerinin ne zaman açıklanacağına ilişkin yetkililerden bir açıklama yapılmadı. Ancak sözlü sınav tarihleri açıklandığında veya konu ile ilgili olarak bir açıklama yapıldığında ziyaretçilerimizle anlık olarak haberdar edeceğiz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA