Kamu Personelleri

Adliyelere Memur Alımı (Zabıt Katibi) Başvuru Sonucu Açıklanan İller

Adalet Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımlamış ve 2 bin 250 zabıt katibi alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu alımlara ilişkin Adliyelerden zabıt katibi başvuru sonuçları açıklanmaya başlandı.

Zabıt katibi alımı başvuru sonucu açıklanan Adliyeleri kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.  

BAŞVURU TARİHLERİ

Bilindiği gibi Adalet Bakanlığı zabıt katibi alımı için başvurular 13 Ekim 2017 tarihinde başladı ve 24 Ekim 2017 tarihinde sona erdi. Adaylar başvurularını illere göre ayrılan sınav komisyonları Adana, Ankara, Bursa, Denizli, Erzurum, İstanbul, İstanbul Anadolu, Şanlıurfa komisyonlarına gerçekleştirdiler.

BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANAN İLLER

Adalet Bakanlığı İstanbul Adliyesi zabıt katibi alımı başvuru sonuçları açıklandı. Bunun yanı sıra Adana, Aksaray, Alanya, Hatay, İskenderun, Kilis, Kırıkhan, Konya, Kozan, Manavgat, Silifke, Tarsus, Erzurum, Sivas, Bingöl, Erzincan, Bayburt, Van, Giresun, Rize, Kars, Erzurum(Bim), Ağrı, Iğdır, Tunceli, Ankara, Amasya, Bolu, Düzce, Eskişehir, Nevşehir ve Niğde Adliyeleri zabıt katibi alımı başvuru sonuçları açıklandı. Bunun yanı sıra Bursa ve Denizli Adliyelerine bağlı illerin zabıt katibi alımı başvuru sonuçları da açıklandı.

Bir Yorum

  1. dün açiklanmasi gereken sonuçlar hala açiklanmadi ne yapiyorlar çok merak edi̇yorum pesssssssssssssss

  2. arkadaşlar d bakır ve urfa 2 haftadır açıklandı gercekten haberiniz yokmu inanmıyorum nasıl kaçırdınız ben kazanmamışım çok üzülmedim nede olsa gurbete gitmek istemedim

  3. Elazıg dan seçim yapılmadı guneydogu alt kontenjana dahil edildi malesef