Kamu Personelleri

Aile Bakanı Kaya'nın Ablası Müsteşar Yardımcılığı'ndan İstifa Etti

 Aile Bakanının Kardeşi , Müsteşar Yardımcılığından İstifa Etti . Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na getirilen Fatma Betül Sayan Kaya’nın ablası Ayşe Hilal Sayan Koytak müsteşar yardımcılığından istifa ettiğini açıkladı. Kotak, kardeşinin bakanlık görevine getirilmesinden sonra müsteşar yardımcısı olarak kalmasının etik olmayacağı düşüncesi nedeniyle istifa ettiğini dile getirdiği öğrenildi.  

Yeni Kabinenin Tek Kadın Bakanı

65. Hükümet içerisinde en genç ve tek kadın bakan olma ünvanına sahip Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sn. Fatma Betül Sayan Kaya’nın göreve geldiği gün aynı bakanlık içerisinde bir süredir müsteşar yardımcısı olarak çalışan ablası Sn. Ayşe Hilal Sayan Koytak, Müsteşar yardımcılığı görevinden istifa etti. Başbakan Binali Yıldırım tarafından Cumhurbaşkanı’na sunulan ve kabul edilen yeni kabine listesinde en dikkat çeken isimler arasında yer alan yeni aile bakanının ablası da bir süredir aynı bakanlıkta müsteşar yardımcısı olarak görev alıyordu. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı personel alımları , kamudan haberler, gündem haberleri ve daha da fazlası kamupersoneli.net adresinde. Bakanlık hakkındaki tüm duyuru ve gelişmeleri takipte kalabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara