Kamu Personelleri

Aile Bakanlığı 1000 Kamu Personeli Alımı Yapacak ! Kadro Dağılımı ve Genel Şartlar

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 1000 kamu personeli alımı yapılacağı ifade edilmişti. Perosnel alımlarına ilişkin ilanın kuruma tanınan atama kararı sonrası yayımlanması gündeme geldi.

Konu ile ilgili olarak Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Bakan Selçuk açıklamalarında toplamda bin personel alımı yapılacağını ifade etti. Bu açıklama kapsamında ASDEP alım ilanının yakın zamanda yayımlanması beklenmektedir.

MUHTEMEL KADRO DAĞILIMI

ASDEP personeli alımı kapsamında alım yapılacak muhtemel kadro dağılımı da belli oldu. Bu bağlamda personel alımı Sosyal Hizmet, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Tüketici Bilimleri alanlarından mezun olan adaylar arasında gerçekleştirilecektir. Bundan dolayı kadroların bu alanlardan mezun olan adaylara yönelik olması beklenmektedir.

MUHTEMEL GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra personel alımı kapsamında adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Söz konusu personel alımına ilişkin ilgili 4 yıllık üniversite bölümlerinden mezun olma, ilgili yıl yapılan KPSS sınavından P3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak ve diğer genel şartların sağlanması gerekmektedir.

Bakanlık tarafından ilan yayımlandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Bir Yorum

  1. 2017 kpss puani hic kullanmadik.alimlar 2017 puani da kapsamali.bekenetimiz 2yil oldu.olsun artik alimlar

  2. Sırf haber yapmak, tıklama sağlamak için aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz. Yüksek puanlarla alımın olmasını bekleyenlerin beklentileriyle oynamayın!

  3. Neden bu kadar canileştik dimi.
    Biz dikkat edin türkler kürtler lazlar fark etmez kim olursan ol ne zaman dine sarıldık. Yükseldik hükmettik adaletli olduk. Ne zaman dinden uzaklaştık boyle hem ülke olarak hem aile olarak perişan duruma kadar sürüklendik. Tek çözüm kalpte Allah korkusu ve islamda olduğu gibi kadın kocasına saygılı sesini yükseltmeden güzel huy ve dilli olacak koca da eşine saygı ve sevgiyle değer verecek. Ki islamda en hayırlı odur ki eşine iyi ve adaletli olandır diye Efendimiz S.A.V. hadisleri var. Yok eşitlik yok laiklik hani laiklik TÜRKİYE de bir kadın ölmeye dursun en kolayı hemen sağcılar dinciler topa tutulur. Ama Avrupa tarzı gelişim adı altında kılık kıyafetle gelişebileceklerini düşünüp Kur-an harflerini değiştirip latin harflerine geçenlere bu nedenle 1000 yıllık bilimi bilgiyi bi çırpıda cahilliğe hapsendenlere ve Ahlaksızlıklarını laiklik diye servis edenlere laf yok çok güzel bu şekilde devam edilse ALLAH korusun daha çok ölümler olur.İnşaAllah Düzelir.

  4. Bakanlığımız kendi kurum ve kuruluskarinda çalışan ek dersli personelin mağduriyetini giderse
    Yıllardır ek ders karşılığı çalışan sosyolog öğretmen psikolog hemşire çocuk egiticisi vb özlük hakları olmadan çalışıyoruz
    Varolan personeli görün artık

  5. Aile bakanlığı alımlarında okul öncesi alımı olur mu 2018 kpss puanıyla bilgisi olan yazarsa çok sevinirim teşekkürler

  6. Bu ne iş koskoca bakanlık bin kadro kimi alacaklar ışsizliğe ilaç değil.

  7. Bu yaş sınırı ne iş anlamadım gitti sanki yaşı olan çalışmıyor genç olan daha çok mu çalışıyor tebbel insan her yaşda çalışmaz kurunun yanında yaşıda yakıyorlar

  8. Bu yaş sınırı ne iş anlamadım gitti sanki yaşı olan çalışmıyor genç olan daha çok mu çalışıyor tebbel insan her yaşda çalışmaz kurunun yanında yaşıda yakıyorlar