Kamu Personelleri

Aile Bakanlığı 155 Personel Alımı Nihai Sonuçları Açıklandı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bir ilan yayımlayarak, Koruyucu ve Önleyici Hizmetler Kapsamında Sosyal Hizmet Merkezlerinin (SHM) Desteklenmesi Projesi kapsamında çeşitli kadrolarda personel alımı yapacağını ilan etmişti. 

Bakanlık tarafından yayımlanan ilan metnine göre alımların, Vaka Danışmanı, Tercüman, Psikolog, Çocuk Eğiticisi, Öğretmen, Hizmet aracısı pozisyonlarına yapılacağı açıklanırken başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını ilgili bakanlık birimlerine yapmışlardı. 

SÖZLÜ SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlık İl Müdürlüklerine başvuruda bulunaan adaylar daha sonra sözlü sınava katıldılar. Nisan ayının ilk hatfası içerisinde gerçekleştirilen sözlü sınavların ardından adaylar sonuçların açıklanmasını bekliyorlardı. 

Konuya dair yayımlanan yeni bir duyuruda, açıklanan kadrolar için başarılı bulunan adayların belli olduğu ilan edildi. Konuya dair yapılan açıklamada, Koruyucu ve Önleyici Hizmetler Kapsamında Sosyal Hizmet Merkezlerinin (SHM) Desteklenmesi Projesi” kapsamında 19 ilde (Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Kocaeli, Malatya, Mardin, Osmaniye, Ankara, Adana, Bursa, İstanbul, İzmir, Mersin, Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis, Konya) Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) tarafından istihdam edilmek üzere başarılı bulunan adayların belli olduğu bildirildi. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlükleri tarafından açıklanan nihai sonuçlara ulaşmak isteyen adaylar, sınav sonuçlarına aşağıda yer alan bağlantıya Tıklayarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüklerinin internet sayfalarının listesine ulaşarak sonuçlarını görüntüleyebilirler.