Kamu Personelleri

Aile Bakanlığı Personel Alım İlanı Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile avukat alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı duyuruldu. 

Bakanlık tarafından yayımlanan duyuruda ayrıca adayların sözlü sınav için yapmaları gereken işlemlere ilişkin bilgiler verdi. 

AİLE BAKANLIĞI AVUKAT ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuru metninde, Avukat alımının 24 Ekim tarihinde ilan edildiği duyurularak söz konusu ilana başvuruların 15 Kasım ile 24 Kasım tarihleri arasında yapıldığı hatırlatıldı. İlana yapılan başvuruların KPSS sıralamasının belirlendiği ve sözlü sınava katılacak adaylara ilişkin listenin yayımlandığı hatırlatıldı. 

KPSS PUAN SIRALAMASINA İLİŞKİN BİLGİ VERİLDİ

Duyuruda ayrıca KPSS sıralamasına göre oluşan puanlar hakkında bilgi verilirken başvurular için yapılan en yüksek puanın 88.701 olduğu bildirilirken en düşük puanın 85.513olduğu aktarıldı. KPSS puan sıralamasına 39 adayın çaprıldığı ifade edildi. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru metni,

”4 Ekim 2017 tarihinde ilan edilen Avukat alım sınavı için başvurular 15/11/2017-24/11/2017 tarihleri arasında alınmış olup, yapılan inceleme sonucunda KPSS puan sıralamasına göre sözlü sınavına katılacak adaylar belirlenmiştir. Kontenjan sayısı olan 13 kadronun 3 katı 39 aday sözlü sınavına katılmaya hak kazanmıştır.

Sıralamaya giren adayların en yüksek puanı 88,701, en düşük puanı ise 85,513 olmuştur. Adayların belirtilen tarih ve saatte sistemden alınan sınav giriş belgesi ile birlikte Bakanlık binasında hazır bulunması gerekir.”