Kamu Personelleri

Aile Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Sözlü Sınav Değerlendirme Sonuçları Belli Oldu!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruyla beraber; 1 Kasım 2017 tarihinde duyurulan Uzman Yardımıcılığı Sınavı için elektronik sistem üzerinden alınan söz konusu başvurularının belgelerini teslim edenlerin ve katılım sağlayanların sonuçları açıklandı.

AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞINDAN YAYIMLANAN DUYURUDA

“01 Kasım 2017 tarihinde ilan edilen Aile ve Sosyal Politikalar Uzman Yardımcılığı Sınavı için elektronik ortamda  alınan başvurular sonucunda belgelerini teslim eden ve sözlü sınava katılan adayların değerlendirmeleri yapılarak sınav sonuçları aşağıda açıklanmıştır.

Not: 03/04/2018 tarihinde açıklanan sonuçlar da yaşanan teknik sebepler nedeniyle yeniden açıklamaya ihtiyaç duyulmuştur.
 
SÖZLÜ SINAV DEĞERLENDİRME SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Uzman Yardımcsılığı sözlü sınavında başarılı olan adaylardan atamaya esas istenilen belgelerin aşağıdaki adrese şahsen, APS veya kargo ile 20 Nisan 2018 tarihine kadar ulaştırılması gerekmektedir. Posta ile gönderilen evraklardan doğacak aksaklıklardan kurumumuz sorumlu olmayacaktır. Atamadan önce istenecek belgeler aşağıdadır.

a) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Bakanlıktan temin edilerek bilgisayar ortamında doldurulup, imzalanacaktır, nüfus cüzdanı suretini onaylayan kısmı boş bırakılacaktır. (3 adet fotoğraflı)),

b) Askerlik Durum Belgesi Beyanı (erkek adaylar için),

c) Atama Başvuru ve Taahhüt Formu(Bakanlıktan temin edilecek ve el yazısı ile doldurulup imzalanacak),

d) Mal Bildirimi Formu(Bakanlıktan temin edilecek ve önlü arkalı çıktı alınıp tek sayfa halinde doldurulup imzalanacak),

e) Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (Bakanlıktan temin edilecek ve el yazısı ile doldurulup imzalanacak),

f) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya onaylı örneği (Bu belgeleri elden teslim edecek adaylar için, diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve bir adet fotokopisi),

g) E-devletten alınan mezuniyet belgesi çıktısı

NOT: Atamaya esas istenilen belgelerin aşağıdaki adrese şahsen, APS veya kargo ile 20 Nisan 2018 tarihine kadar ulaştırılması gerekmektedir. Posta ile gönderilen evraklardan doğacak aksaklıklardan kurumumuz sorumlu olmayacaktır.

ADRES: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Personel Dairesi Başkanlığı Eskişehir Yolu Söğütözü Mahallesi 2177.Sokak No:10/A 1.Kat Çankaya/ANKARA” ifadelerine yer verildi.