Kamu Personelleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan KPSS 2017/2 Atamalarına İlişkin Duyuru!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden geçtiğimiz günlerde ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS 2017/2 atamalarına ilişkin bir duyuru yayımladı.

Bakanlık tarafından yayımlanan duyuruda, KPSS 2017/2 atamalarında kuruma atanan adayların bundan sonraki süreçlerde yapmaları gereken işlemlere ilişkin bilgiler verildi. 

AİLE BAKANLIĞI’NDAN KPSS 2017/2 ATAMA DUYURUSU

Aile Bakanlığı’nın yayımladığı duyuruda, ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2017/2 KPSS merkezi atama işlemleri sonucu kuruma atanan adayların, atamalarının tamamlanabilmesi için teslim etmeleri gereken evraklar ve bu işlemlerin yapılacağı sürece dair detaylar aktarıldı. 

Aile Bakanlığı Tarafından İstenen Belgeler

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yayımladığı duyurusunda adayların teslim etmeleri gereken evrakları listeledi. Söz konusu duyuruya göre adaylardan istenen belgeler şu şekilde, 

ÖSYM tarafından Bakanlığımıza yerleştiğine dair internet çıktısı, Evrakları şahsen (elden) getirecek adaylar için en son Öğrenim Belgesinin (Diploma veya Mezuniyet Belgesi) aslı ve bir adet fotokopisi, posta ile gönderecek adaylar için sadece Öğrenim Belgesinin (Diploma veya Mezuniyet Belgesi) noter tasdikli sureti yeterli olacaktır, Nüfus Cüzdanı fotokopisi, 

2017/2 KPSS Tercih Kılavuzunda unvana özel istenen belgeler (bilgisayar sertifikası, avukatlık ruhsatı vb.), Atama Başvuru ve Taahhüt Formu, Mal Bildirimi Formu, Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi, Becayiş Talep Formu, 3 adet vesikalık fotoğraf. Terhis Belgesi fotokopisi (askerlik görevini yapmış erkek adaylar için) 

Ne Zamana Kadar Teslim Edilecek?

Bakanlık yayımladığı duyuruda, ataması yapılan adayların istenilen evrakları şahsen veya APS / Kargo ile 29 Aralık 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar kurumun adresine (Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Personel Dairesi Başkanlığı Söğütözü Mh. 2177. Sk. No:10/A Kat :1 Çankaya / ANKARA) ulaştırması gerektiğini bildirdi. 

Yayımlanan açıklamada ayrıca, posta ile gönderilen evraklardan doğacak aksaklıklardan Kurumun sorumlu olmayacağı açıklandı.