Kamu Personelleri

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mehmet Muş Kimdir? Nerelidir? Hangi Görevlerde Bulunmuştur?

AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mehmet Muş Kimdir?

Mehmet Muş 1982 Trabzon Sürmene Doğumludur. TBMM Grup Başkanvekili Grup Başkanvekili Mehmet MUŞ Doğu Akdeniz İşletme ve Ekonomi Fakültesi İşletme Bölümü’nü bitirmiş , Sonrasında Washington State University School of Economic Sciences’de Ekonomi alanında yüksek lisans yapmıştır.


AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Mehmet Muş , Hangi Görevlerde Bulunmuştur?

Özel sektör içerisinde Bütçe Planlama ve Raporlama Uzmanı olarak çalışan Sn. Muş, Marmara Üniversitesi İktisat Tarihi Anabilim Dalında Ekonomi Doktorasını tamamlamıştır. AK PArti 24. Dönem İstanbul Milletvekili olarak TBMM Dışişleri Komisyonu üyeliği ve Plan ve Bütçe komisyon üyeliği de yapan Mehmet Muş, NATO Parlamenter Asamblesi (NATOPA) Türk Grubu Üyeliği ve Ak Parti Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevini yapmıştır. Mehmet Muş, Çok iyi seviyede ingilizce biliyor, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Kamu haberleri, gündem haberleri, Son dakika ve ekonomi haberleri için kamu personeli sitesini takip etmeye devam edin. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek memurlar için haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara