Kamu Personelleri

Anestezi Teknikerleri, Paramedikler ve Fizik Tedavi Teknikerleri Atama Talep Ediyorlar

Hatırlanacağı üzere Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz aylarda 2018 yılı içerisinde yapacağını açıkladığı personel alımlarının ilk bölümü için ilana çıkmıştı. Çoğunluğunun Hemşire kadrosuna yapıldığı atamaların ardından bakanlık atamaların ikinci bölümünü gerçekleştirmeyi planlıyor. 

Öyle ki konuya dair yapılan açıklamalarda söz konusu sağlık personeli atamalarının Haziran ayı içerisinde yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda, Sağlık Bakanlığı’ndan atama bekleyen adaylarda sosyal medya üzerinden yapmış oldukları kampanyalar ile atama taleplerini dile getiriyorlar.

SAĞLIK BAKANLIĞI’NDAN ATAMA BEKLEYEN ADAYLARDAN SOSYAL MEDYA KAMPANYASI

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılacak atamalar için üç meslek grubu Twitter üzerinden kampanya başlattılar. Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri, Paramedikler ve Fizik Tedavi Teknikerleri yapmış oldukları paylaşımlar ile yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyorlar. 

Yapılan kampanyalar kapsamında, Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri #ReisAnesteziye3000Atama etiketi ile paylaşımlarını yaparak Sağlık Bakanlığı’ndan önümüzdeki atamalar için 3 bin atama talebinde bulunuyorlar. Paramedik mezunu adaylar ise paylaşımlarını Paramedik5000 Kadro İstiyor etiketiyle yaparak bakanlıktan 5 bin atama yapılmasını istiyorlar. 

Fizi Tedavi Teknikerleri’de #REiSFizkTedviTeknikriDUY etiketiyle sosyal medya hesaplarından yapmış oldukları paylaşımlarında, atama taleplerini iletiyorlar. 

ADAYLARDAN YAPILAN BAZI PAYLAŞIMLAR

Sosyal medya üzerinden yapılan bu paylaşımların bazılarını adayların seslerini duyurmak amacıyla siz okuyucularımıza aktarıyoruz. 

Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Tarafından Yapılan Paylaşımlar

”Hemşire hemşire nereye kadar teknikerleri de görün #ReisAnesteziye3000Atama” ”Düşünmemiz gereken şey atanmak değil hastalara nasıl yardımcı olurum olmalı . #ReisAnesteziye3000Atama” ”Anestezi ameliyathane dışında her yerde artık istihdamımız en yüksek miktarda sağlanmalı #ReisAnesteziye3000Atama” ”TEK RİCAMIZ ATANMAK. BİZLERİN UMUDU SENSİN SAYIN BAŞKANIM. BİZİ ANCAK SEN DUYARSIN. #ReisAnesteziye3000Atama” ”okuduk bitirdik ve artık atanmak istiyoruz anestezi teknisyen ve teknikerleri atanmak istiyor #ReisAnesteziye3000Atama”

Paramedik Adayları Tarafından Yapılan Paylaşımlar

”112 paramedigin hakkidir hakkimizi verin lütfen” ”Paramedik5000 Kadroİstiyor Yeri geliyor bu mesleği yaparken Biz ölüyoruz. Biz bu vatan için ölürüz, Can olmaya çalışırken can vermek bizim için gurur olur,şeref olur.112 de Paramedik ihtiyacı çok fazla, İstasyonlar açılamıyor. İnsanların yaşaması için 5000 kadro gerek.” ”20 yıl okul oku KPSS ye hazırlan çalışıp kazan ve sonra güvenlik soruşturma bahanesi ile ataman engellensin bu adalet mi adalet istiyorum emeğim ile kazandım ben yıllarca okudum çalıştım atandım hakkımı istiyorum Paramedik5000 Kadroİstiyor” ”Paramedik5000 Kadroİstiyor” – kaç yıldır atanmayı bekleyen insanlar var yazık günah verin şu 5000 kadroyu da yüzümüz gülsün hiç değilse..”

Fizik Tedavi Teknikerleri Tarafından Yapılan Paylaşımlar

”#REiSFizkTedviTeknikriDUY başka sektör veya meslek değil aldığımız yüksek puanlarla kendi işimizi yapmak istiyoruz” ”İki yılda 75 atama vicdansızlıktır lütfen duyun sesimizi #REiSFizkTedviTeknikriDUY” ”@RT_Erdogan reis mağduriyetimiz giderilsin artık bizde atanmak istiyoruz yerimize alaylılar çalışmasın” ”#REiSFizkTedviTeknikriDUY artık hastanelerdeki bizim bölümümüze başka sağlık personelleri değil bizzat fizik tedavi önlisans mezunu alımları yapilsin” ”@RT_Erdogan reis bizim günahımız ne neden işimizi başkaları yapıyor biz bu diplomaları boşuna mı aldık”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Radyolojide atama bekliyor. Bizimde sesimizi duyurun lütfennn

  2. Sayın bakanım Tıbbi Dökümantasyon 3000 bin atama ….istiyor duyu sesimizi lütfen sayın. Bakanım

  3. Odyometrist atama bekliyor lütfen bizimde sesimizi duyun 150 atama istiyoruz duyun sesimizi

  4. Sağlık bakım teknisyeni ve hemşire yardımcılarınıda unutmayın fazlasıyla mahrum ettiniz zaten