Kamu Personelleri

ASDEP Kapsamında Danışman ve Yönlendirme Hizmet Alımı Mülakat Listesi Açıklandı

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuru da ASDEP kapsamında danışman ve yönlendirme hizmet alımı mülakat listesinin açıklandığı belirtilmiştir.  

Açıklanan listeler mülakata girmeye hak kazananlar ve mülakata girmeye hak kazanamayanlar olarak iki şekilde yayımlanmıştır. Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuru da ASDEP danışma ve yönlendirme görevlisi alımı mülakat yeri ve mülakat tarihi ileri ki bir tarihte Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından duyurulacaktır. 

ASDEP Kapsamında Danışman ve Yönlendirme Hizmet Alımı Mülakat Listesi İçin Tıklayınız. 

Aile Sosyal Destek Programı Nedir ? 

ASDEP, bulunulan illerde ailelerin iç sıkıntılarını ve problemlerini çözmeyi amaçlayan çok geniş kapsamlı bir projedir. Özellikle terör faaliyetlerine maruz kalmış bölgelerde yaşanan soruları gidermek ve bu noktada açılan yaraları kapatabilmek adına son derece ciddi faaliyetler yürütmektedir. ASDEP kapsamında alınacak olan personeller de uzman veya danışman pozisyonlarında görev almaktadırlar.

Ayrıca psikolojik desteklerin yanı sıra, toplumsal fiziki bir çok mücadelenin de içinde yer alan ASDEP, yaptığı faaliyetler itibariyle son derece başarılı bir çok çalışma ve sonuca da ulaşmış durumdadır.