Kamu Personelleri

Aylar Geçti EGM 7 Bin Bekçi Alım İlanı Hala Yayımlanmadı !

Bilindiği gibi 29 Nisan 2017 tarihinde Resmi Gazete’nin mükerrer sayısı yayımlandı. Yayımlanan mükerrer sayıda 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararname yayımlandı. KHK ile Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 7 bin bekçi kadro ihdası yapıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü 7 bin bekçi alımı hakkında kesinleşen bilgileri kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

ALIMLAR HANGİ İLLERDE OLACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde kadro ihdası yapılan çarşı ve mahalle bekçisi alımları Adana, Gaziantep, Hatay, Ankara ve Mersin illeri için gerçekleştirilecektir. Ayrıca alımlara ilişkin bir açıklama yapılmadı bu kapsamda alımlar için ikametgah şartının olup olmayacağı bilinmiyor.

AYLAR GEÇTİ İLAN YAYIMLANMADI

7 bin bekçi alımına ilişkin adaylar sitemiz geri bildirim ve yorum gönderiyorlar. Adaylar yorum be geri bildirimlerinde 7 bin bekçi kadro ihdası yapılmasının üzerinden aylar geçmesine rağmen hala ilanın yayımlanmadığını belirtiyorlar. Adaylar yaptıkları yorumlarda ve gönderdikleri geri bildirimlerde bekçi alım ilanlarının bir an önce yayımlanmasını talep ediyorlar. Bekçi alımı hakkında herhangi bir gelişme olduğunda veya yetkililer tarafından  bir açıklama yapıldığında ziyaretçilerimizi sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

Bir Yorum

  1. Yedeklerin işi zor
    İlan çok yakın arkadaşlar
    Alım tüm Türkiye genelinde olacak

    Boy kilo dan çok elenen olur

    Boy kilo indeksi
    17(dahil)
    27(dahil)

  2. Yedeklerin işi zor . İlan çok yakın arkadaşlar
    Alım tüm Türkiye genelinde olacak . Boy kilo dan çok elenen olur. Boy kilo indeksi. 17(dahil) .27(dahil)

  3. Bu ne alıyosunz madem lıse ne ılkolkul ne ıkametgah satrtı ıstemısler yanı surunen surunsun krıter olacak illakı bızde surunelımm

  4. Bence alıyolarsa şart nedır kılo boy ıkametgah lıse bune ya dıgerlerı surunsun dıyorlar açık açk