Kamu Personelleri

Bakan EROĞLU, Orman Mühendislerine Bir Açıklama Yapacak Mı?

Kabine revizyonu kapsamında Bakanlıkları değerlendirmeye devam ediyoruz. Yazı dizimizin altıncısını Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na ayırıyoruz. Sayın Bakanımız Veysel EROĞLU da koltuğunu koruyan ve görevine devam eden Bakanlarımızdandır.

2017’de 1100 Personel Alımı Planlaması Vardı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2017 yılı performans programına göre 1100 adet yeni personel alımı planlandığını duyurmuştu. Bakanlığın açıklamaları için TIKLAYINIZ. İlk yedi ay geride kaldı. Personel alımlarına dair Sayın Bakanımızdan müjde gelmedi. Adayların tek umudu yakın zamanda açıklanacak Bakanlıkların 180 günlük eylem planı kalmış bulunmaktadır. Adaylar eylem planında atama müjdesi çıkar mı diye beklenti içindeler. 

Orman Mühendisleri Atama Açıklaması Bekliyor

Kamupersoneli.net olarak orman mühendislerinin atama taleplerini sürekli aktardık. 2017-1 merkezi alımda da personel alımı yapmayan Bakanlıktan ne zaman alım olacak diye çok sayıda mesaj alıyoruz. Tüm kurumlar milli istihdam seferberliği kapsamında personel alırken Orman Mühendisleri, bizim Bakanlığımız niye personel almıyor diyorlar. Sayın Bakanımızın olumlu-olumsuz bir açıklama yapmasının faydalı olacağını düşünmekteyiz.

OGM Mülakat-Uygulamalı Sınavına Danıştay İzin Vermedi

Orman Mühendislerini ilgilendiren bir başka konu da Orman Genel Müdürlüğü personel alımıyla ilgili mahkeme kararlarıdır. Önce sözlü sınav, sonra uygulama sınav mahkemeden döndü. Personel alınmamasının sebebi mahkeme sebebiyle midir yoksa personel alımı noktasında başka sıkıntılar da var mıdır? Mülakat olmadan asla alım yapmayız şeklinde adaylara bilgiler gittiği iddia ediliyor. Sayın Bakanımızdan bu konuyla ilgili de açıklama yapılması faydalı olacaktır.

**Kamupersoneli.net olarak Orman ve Su İşleri Bakanımıza yeni dönemde başarılar diliyoruz. Hem yeni personel alımlarıyla ilgili hem de Danıştay kararlarıyla ilgili bir değerlendirme yapılırsa atama bekleyen adaylar belirsizlikten kurtulmuş olacaklardır. 

Bir Yorum

  1. orman mühendisleri çok bekledi artık bakanımızdan açıklama bekliyoruz orman mühendisi alımı olacak mı olmayacak mı ? teşekkürler kamupersoneli.net teşekkürler zeki bey mezun orman mühendislerinin sesi olduğunuz için.

  2. orman mühendisleri kpss puanı ile iyi bir sayıda alım istiyor artık bakanımızdan saygılar.

  3. bu belirsizlik artık bitsin lütfen bakanımızdan müjde bekliyoruz kpss puanı ile iyi bir sayıda alım yapılsın lütfen.

  4. sn bakanımız ne zaman bir açıklama yapacak tüm bakanlıklar alım yaptı hala da yapmaya devam ediyorlar bizim orman ve su işleri bakanlığımız niye alım yapmıyor hiç..?

  5. artık orman mühendisi alımı zamanı gelmedi mi tüm bakanlıklar alım yaptı kps puanı ile iyi bir sayıda alım yapılmasını bekliyoruz sn bakanım veysel eroğlu biz gençlerin yüzünü güldürün artık lütfen.

  6. mezun işsiz genç orman mühendisleri artık alım müjdesi bekliyor kpss puanı ile iyi bir sayıda alım yapılmasını istiyoruz sn bakanım veysel eroğlu lütfen gençlerin sesine kulak verin daha fazla mağdur etmeyin bizleri saygılar.

  7. orman mühendisleri artık alım ilanı görmek istiyor kpss puanı ile iyi bir sayıda alım istiyoruz öle 25-30 değil 150-200 alım yapılsın..!

  8. orman mühendisleri müjde bekliyor 1 yıldan fazladır artık bir açıklama yapma zamanı gelmedi mi acaba alım istiyoruz kpss puanı ile sadece iyi bir sayıda alım olsun artık…!?!

  9. Ben 2008 ylı İstanbul üniversitesi orman fakültesi ormancılık meslek yüksekokulu Ağaçişleri mevzunuyum. Şimdi İstanbul üniversitesi devlet üniversitesidir.
    Okuduğum bölümü kapatmışlar veya adını içeriğini değiştirmişler ismi Mobilya dekorasyon bölümü.
    Konumuna gelirsek Orman bakanlığının alımlarındaki şartlarında benim bölümüm yok. ? Nasıl yok.?
    Ben boşamı okudum benim bölümüm ne olacak.
    Ağaçişleri bölümü en direk orman ile ilgilidir.
    Devlet kendi okulunun bölümünü kendisi tanımıyor.?
    Yer yüzünde başka ülke varmı böyle.

    Ben gerekli yazıyı BİMER, CİMER VE ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE YAZDIM.
    İNŞALLAH BU HAKSIZLIĞI BU ADALETSİZLİĞİ GİDERİRLER.
    ÇOK DOLUYUM BU KONUDA

  10. orman mühendislerinin sesine lütfen kulak versin devlet büyüklerimiz alım yapılmasını istiyoruz artık saygılar.

  11. orman mühendisleri alım istiyor 2016 kpss yapılalı 15 ay oldu sadece 9 kişi alındı yazık değil mi biz mezun genç orman mühendislerine artık iyi bir sayıda alım yapılsın kps puanı ile…

  12. Diplomali 10.000 Genç Orman Mühendisi Perişan halde!!! 15 aydır atama bekliyoruz!!! Kpss Puanıyla 300-400 atama yapılsa guzel olmaz mi ? ?

  13. niye bakanımız alımlar ile ilgili hiç bir açıklama yapmıyor acaba çok merak ediyoruz gerçekten.???

  14. kamupersoneli.net atama bekleyen mühendisler için bir sürü haber yaptınız teşekkürler lakin bakanımızdan ve genel müdürlerimizden hala alım ile ilgili hiç bir açıklama yapılmıyor çok yazık gerçekten gençleri umursayan yok malesef 1 yıldan fazla oldu 2016 kpss yapılalı hala bekliyoruz alım olsun diye …:((

  15. orman mühendislerine ne zaman bir alım müjdesi verilecek acaba..???

  16. tek alım yapmayan bakanlık olarak tarihe geçen orman ve su işleri bakanlığını bu gayretli istikrarlı çalışmalarından dolayı tebrik ederiz vAllah ne diyelim alım falan yapmayın ..!!!!!!

  17. hani gençlere verilen değer bu mu nerde gençlere olan değeriniz aylardır çırpınıyoruz alım olsun diye hala bir alım olmadı neden niçin..??

  18. mezun işsiz atama bekleyen mezun orman mühendisleri neden görmezden geliniyor bir açıklama yapmak bu kadar zor mu bakanım..!!!??

  19. mezun atama bekleyen orman mühendisleri hala bir açıklama duyamadı neden yapılmıyor orman mühendisi alımı olmayacak mı acaba danıştay ogm mülakat yönetmeliğini iptal etmiş onun için mi alım olmuyor ??!!??

  20. kamupersoneli.net sn orman bakanımız bir açıklama yaptı mı acaba orman mühendisi alımı ile ilgili???

  21. atama bekleyen orman mühendislerinin suçu ne neden alım yapılmıyor anlamıyoruz gerçekten neden devlet büyüklerimiz sesimizi duymamazlıktan geliyor ..?!?