Kamu Personelleri

Bakan Selçuk'tan Flaş Açıklama ! Çalışma Bakanlığına 3 Bin 274 Memur Alınacak

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bakanlık bünyesine 3 bin 274 memur alınacağını açıkladı. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, Bakanlığa bağlı yurtlarda büyüyen ve kamuda istihdam hakkı kazanan gençlerin tercih işlemlerinin 3 Aralık 2018 tarihinde başlayacağını, 14 Aralık 2018 tarihine kadar devam edeceğini duyurdu.

3 BİN 274 MEMUR ALINACAK

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk; “Devlet korumasında yetişen 3 bin 274 gencimiz 3 Aralık 2018 tarihi itibariyle kamu kurumlarına yerleşebilmek için tercih yapabilecek” ifadelerini kullandı.

Bakan Selçuk yerleştirme işlemleri için tercih kılavuzunun 30 Kasım Cuma günü (Bugün yayımlanacak) Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesinde yayınlanacağını belirterek, tercihlerin www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden yapılabileceğini, atamaların ise kura yoluyla gerçekleşeceğini söyledi.

Bakan Selçuk ayrıca yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim düzeyinde 1682, önlisans düzeyinde 271, lisans düzeyinde 264 ve ilkokul,ortaokul,ilköğretim düzeyinde 1057 kadro ve pozisyon olmak üzere toplam 3274 kadro pozisyona yerleştirme yapılacağını belirtti.

Bakan Selçuk, “Ailemizin bir parçası olan korumamız altında büyüyen evlatlarımızı kamuda istihdam ederek hayatlarını kolaylaştırmaya, umutlarını güçlendirmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum