Kamu Personelleri

Bakan Soylu Müjdeyi Verdi: Jandarma'ya Personel Alımı Yapılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , Güvenlik Yönetiminin Dönüşümünde İhtiyaç Duyulan İnsan Kaynaklarının Değerlendirilmesi Çalıştayına katılarak yaptığı açıklamalarında bir müjde verdi. Bakan Soylu burada yaptığı açıklamalarında Jandarma bünyesinde personel alımına ilişkin müjdeyi kamuoyu ile paylaştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında KHK kapsamında Emniyet Genel Müdürlüğünden ihraç edilen kişi sayısını açıklayarak bu sayının yaklaşık olarak 33 bin olduğunu belirtti. Emniyetten ihraçlara ilişkin Bakan Soylu “Emniyet teşkilatından 17-25 Aralık ve 15 Temmuz sonrasında sadece KHK yoluyla ihraç edilenlerin sayısı yaklaşık 33 bindir” ifadelerini kullandı. 

Açıklamalarında “Teknoloji ve modernlik yeni imkanlarla birlikte yeni tehditlerin ve mevcut tehditlerin büyümesini de beraberinde getiriyor” ifadelerine yer veren Bakan Soylu polis alımı ve Jandarma bünyesinde personel alımına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Soylu Müjdeyi Verdi: Jandarma'ya Personel Alımı Yapılacak

POLİS ALIMI VE JANDARMA’YA PERSONEL ALIMI AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı süleyman Soylu karakollara 3 bin kadın polis alımı yapıldığını belirtti. İçişleri Bakanı süleyman soylu 3 bin kadın polis alımının tamamlandığını ve adayların eğitime başlayacağını söyledi.

Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamalarında “Eğitim sonrası 3 bin kadın polis Türkiye genelinde karakollarda çalıştırılacak. Güven masalarında vatandaşların sorunlarını dinleyecek , onların sıkıntılarını değerlendirip gerekli işlemlerin hızlı şekilde yapılmasını sağlayacak polisler 2020 yılında eğitimlerini sonlandıracak ve göreve başlayacak.” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Güvenlik Yönetiminin Dönüşümünde İhtiyaç Duyulan İnsan Kaynaklarının Değerlendirilmesi Çalıştayında kamuoyu ile çeşitli bilgiler paylaştı. Bakan Soylu açıklamalarında Jandarma karakollarında da güven masalarının kurulacağını belirterek bu güvenlik masalarına personel alımı yapılacağını ifade etti.

Bir Yorum

  1. Yaş sınırını lütfen kaldırın yeterliliğe sahip olan herkes asker olabilmeli

  2. Sayın bakanımız 2019/4 jandarma uzman alımı ne Zaman yapılacak 1-2-3 alındı şans bize mi kara bir an önce alınsın saygılarımla

  3. Komser yardımcılığı KPSS puanını lisans mezunlarında 70 e çıkardınız insanların umutları ile oynuyorsunuz

  4. Guvelik korucularında artik uzmanlık geçiş hakını çıkarılmasını rica ederiz

  5. neden bayan alımı yapmiyosunuz…bu ulkede sadece erkeklermi yasiyor…

  6. 26. Dönemin sözünü tutmadan başka alımların sözünü etmeseler iyiydi..

  7. neden korucu alımı geciktiriliyor bu konuda hiç açıklama yapılmıyor
    bu ülkenin doğudaki vatan için can veren kurucuları unutmayın terör örgütlerinin hareket sınırlarını daraltan faaliyetlerini engelleyen bölgeyi bilen kurucuları saha sürün ki tamamen bu örgüt bitsin sayın Bakanım ricamiz biran evvel alımlar başlasın

  8. Yaş esnetilmeli askerlik yapmiş olanlardan terhis şartı tarihi kaldırılmalı askerlik yapmış zaten bu Kişiler

  9. Korucu alımını 3 yıldır bekliyorum Bismil ambar için lütfen dikkate alınız

  10. Yaş kaldırılsın lütfen sayın bakanım 35 36 37 ideal yaş sınırı duyun sesimizi lütfen Allah rızası için yaşı kaldırın.

  11. Sayın bakanım biliyoruz buralarda yazılan yorumları görmüyor, okumuyor, ilgilenmiyor umursamıyorsunuz ve insanlar boş boş yorum yazıp duruyor ama yine de yazmaya devam ediyor. Yine de yazalım ; Lütfen yaş şartını düşürün. Haklı talepler için bi çabanız yok madem, Mesela yaşı 22 ile sınırlayın. Mezuniyeti de Doktora yapmış, uzaya füze atabilecek, tercihen daha önce fırlatmış ya da doktorasını nasa da yapmış olmak diye bir şart getirin. başvuru ücretlerini 750 lira yapın. boy şartını da 1.90 dolayına çekin. Seçim yaklaşınca gençlerimizi duyuyoruz, talepleriyle ilgileniyor seçimden hemen sonra bu işi halledeceğiz, biz halletmezsek bile bizden sonra gelenler hallederler, bi 600 verin gerisi bizde gibi bir açıklama çok makbule geçer :D

  12. Bayan alımı da olsun lütfen ya kpss yüzünden hiçbir yere giremiyoruz kpss de kalksın

  13. Lütfen bakanım uzman erbaşlık yaş sınırı 34 olsun cok hevesli yim