Kamu Personelleri

Bayram Tatili 9 Gün Olacak Mı? Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ Açıkladı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, hükümetin gerçekleştirmiş olduğu son Bakanlar Kurulu toplantısının ardından toplantıda görüşülen konulara dair açıklamalarda bulundu. 

Bekir Bozdağ yapmış olduğu açıklamalarında, Ramazan Bayramı tatili konusuna değindi ve tatilde memurların izinli olup olmayacağını açıkladı. İşte detaylar,

MEMURLAR BAYRAMDA İDARİ İZİNLİ OLMAYACAKLAR

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ yapmış olduğu açıklamalarında kamu kurumlarında çalışan personelleri yakından ilgilendiren idari izin konusuna değindi. Bu konuda memurları sevindiren bir haber vermeyen Bekir Bozdağ açıklamalarında, “Ramazan Bayramı nedeniyle idari tatil verme durumu söz konusu değil” ifadelerini kullandı. 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın idari izin konusuna dair açıklamalarının ardından bayram tatilleri şu şekilde şekillendi. Ramazan Bayramı tatili 14 Haziran perşembe bayram arefesi ile başlayıp, 17 Haziran pazar günü sona erecek. Takvime göre 14 Haziran Ramazan Bayramı Arifesi, 15 Haziran Ramazan Bayramı 1.gün, 16 Haziran Ramazan Bayramı 2.gün ve 17 Haziran Ramazan Bayramı 3.gün resmi tatil oldu. 

Kamupersoneli.net – ANKARA