Kamu Personelleri

Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Ne Yapmaya Çalışıyor ?

İLAN YAYIMLANMADAM MÜLAKAT LİSTESİ YAYIMLANDI

Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ilana çıkmadan ve resmi olarak 6 kişilik alım yapılacağı ilan edilmeden 9 Mayıs 2017 tarihinde mülakat listeleri yayımlanmıştı. Mülakat listelerinin personel alım ilanı yayımlanmadan önce belirlenmesini kamupersoneli.net olarak haber yapmıştı.

HABERİMİZDEN SONRA İLAN YAYIMLANDI

Bu konuyu haber yapmamızın ardından çeşitli internet siteleri konuyu haber yaptılar. 11 Mayıs 2017 tarihinde yaptığımız haber sonrasında Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü kendi resmi web adresi üzerinden başka bir siteye link vererek ilanının link verilen sitede yayımlandığını ifade etti. 

Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda link verilen sitede ASDEP personel alım ilanının 19 Nisan 2017 tarihinde yayımlandığı ifade edildi. Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından link verilen site detayları şöyle;

Kamupersoneli.net Notu: EKAP’ta Bilecik Aile İl Müdürlüğü’nün 6 kişilik ASDEP alımında ihalenin 17 Nisan’da yapıldığı yazmaktadır. 19 Nisan’da da Eges Özel Güvenlik adlı sitede ilan verildiği belirtiliyor. Ancak yine EKAP bilgilerine göre halen ihaleye alan şirket belli değildir. Söz konusu şirketin ihaleye aldığını varsaysak bile 6 kişilik ilanın http://bilecik.aile.gov.tr üzerinden de verilmesi mümkündü. Yapım aşamasında olan ve hiç kimsenin bilmediği bir site üzerinden personel ilanı ülkemizde sanırım ilk defa veriliyor. 80 il resmi siteleri üzerinden ilana çıkarken Bilecik’in resmi site üzerinden ilana çıkmamasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Kamuoyunun vicdanının rahatlması için bu konunun aydınlatılması gerekiyor. Konunun takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Bir Yorum

  1. ALLah planlarini bozsun torpil meşrulaşťı artik halk devleti eleştirirse memurlugun yuzunu goremicegini sućlu ilan edilecegini dusundugu icin sesini cikarmaya korkuyor bu gizli zulüm ne zmana kadar surecek bakalim. Ogrenciler belirsizlik ve karamsarlik icinde Allah yardim etsin bize sonumuzu hayitli etsin.

  2. Bu tarafta torpil yapılıyor öbür tarafta ne yapacaklar yazık günah